Zo maak je het meeste kans op Tomorrowland tickets

Geüpdatet op 26 januari 2018 door Jolien
Zo maak je het meeste kans op Tomorrowland tickets

Dadelijk is het zover: the moment of truth! Ga jij dit jaar naar Tomorrowland of vis je wéér naast de felbegeerde tickets? Met deze tips maak je alvast meer kans!

De ticketverkoop van Tomorrowland is een gebeuren waar half België voor thuisblijft. Stipt om 11 uur zitten we allemaal achter onze computer hopend op een goede plek in de virtuele wachtrij. Wil jij eindelijk eens deel uitmaken van het grootste dance festival ter wereld? Lees dan snel verder!

 1. Pre-registratie
  Het is van essentieel belang om je op voorhand te pre-registreren. Nadat je je pre-registratie hebt volbracht, krijg je een bevestigingsmail met een linkje. Wie stipt om 11 uur op deze link klikt, maakt het meeste kans op een kaartje.
 2. Wees op tijd!
  Timing is àlles. Wie vijf minuten te laat is, mag er zeker van zijn dat er voor hem of haar geen Tomorrowland inzit! Ga dus zeker een kwartier op voorhand, geïnstalleerd en wel, achter je computer zitten. Oh ja, vertrouw niet op de klok in je woonkamer. Kies liever voor een atoomexemplaar op je computer!
 3. Goede internetaansluiting
  Tuurlijk mag je proberen om via je smartphone met 4G aan tickets te geraken. Toch raden we dit ten sterkste af. Een vaste internetaansluiting zullen je kansen verhogen. Indien mogelijk, gebruik je best een kabelaansluiting!
 4. Bankkaart? Check!
  Ben jij één van the happy few die binnen geraakt? Zie dan dat je over voldoende financiële middelen beschikt. Maar al te vaak loopt het bestellen van tickets op de valreep mis doordat een betaling niet lukt. Leg ook het toestel voor online banking binnen handbereik. Deze heb je zeker nodig!
 5. Wees voorbereid
  Eens je binnen bent, moet het snel gaan, heel snel. Je krijgt een twintigtal minuten om je bestelling af te ronden. Kies dus op voorhand welk weekend je wil gaan, hoeveel je maximum wil spenderen aan een ticket en een plan B voor als het gewenste pakket of kaartje uitverkocht is. Tijdens de Belgische verkoop kan je maximaal vijf kaartjes kopen, tijdens de wereldwijde verkoop vier.
 6. Hoe zit het met refreshen? 
  Dé vraag van één miljoen: refreshen of niet? Ondanks er heel wat verhalen en mythes rondgaan over het gebruik van ctrl R-toets, is het tot op de dag van vandaag niet bewezen wat de voor- of nadelen ervan zijn. Uit ondervinding weten we dat sommigen plots binnen geraakten door te refreshen.

Heb je er toch naast gevist? Géén stress, 's avonds om 17 uur kan je het opnemen tegen de rest van de wereld!

Lees ook: 5 simpele tips om te stralen op Tomorrowland