Maak kennis met de 10 nieuwe it girls die je in 2018 overal zal zien

Geüpdatet op 1 februari 2018 door Maxine Detaellenaere
Maak kennis met de 10 nieuwe it girls die je in 2018 overal zal zien

Een nieuw jaar, een verse lading splinternieuwe it girls die in 2018 alomtegenwoordig zullen zijn met hun on point stijlgevoel, bloeiende modellen- of mediacarrières en social media savvy. 

Deze toppers volgen wij in 2018!

#1 Yara Shahidi

De jonge actrice maakte zo'n furore in haar rol als popular pretty girl Zoey in de sitcom Black-ish, dat ze prompt haar eigen spin-off Grown-ish kreeg. Ook naast de set ziet Yara eruit om door een ringetje te halen.

View this post on Instagram

//gratitude pause// ✨

A post shared by Yara (يارا‎) Shahidi (@yarashahidi) on

1/

#2 Estelle Chen

Met haar killer looks is het geen wonder dat deze bloedmooie Française het tot Victoria's Secret-model schopte. Ook naast de catwalk ziet ze er altijd stijlvol uit.

2/

#3 Thylane Blondeau

Toen ze pas zeven was, viel deze schoonheid al te bewonderen in Vogue.  Tien jaar later mag Thylane beautymerk L'oreal vertegenwoordigen. Op haar IG vind je veel street style afgewisseld met Franse chic.

https://instagram.com/p/BWhYTCuAn8C/?taken-by=thylaneblondeau

3/

#4 Lea Julian

Catwalk queen Lea Julian verscheen het laatste jaar zomaar even op 67 catwalks, van grote namen waaronder Victoria Beckham, Alexander Wang, Prada, Chloé, Chanel, Valentino en Dior. Ook schuwt ze, als rasechte Française, een streepje bloot op tijd en stond niet.

https://instagram.com/p/BaO4K_cH4hJ/?taken-by=lea_jul

4/

#5 Paloma Elsesser

Wanneer Rihanna haar uitkiest als gezicht voor haar Fenty make-uplijn, weet je dat Paloma Elsesser heel wat in haar mars moet hebben. Bovendien mag dit curvy model zichzelf Pat McGrath's muse noemen. Lucky girl.

https://instagram.com/p/BVhtbOYHMYF/?taken-by=palomija

5/

#6 DeWanda Wise

Ze speelt Nola Darling in Spike Lee's nieuwe Netflix-serie She's Gotta Have It - een millennial remake van het 1986 origineel - maar ook in het dagelijkse leven ziet DeWanda er fantastisch uit. Een rijzende ster om in de gaten te houden.

https://instagram.com/p/BR_5xf2jfBj/?taken-by=dewandawise

6/

#7 Charlee Fraser

Haar Instagram-bio leest: "Model in the making", maar wij weten wel beter. Deze Australische schoonheid mixt een laid back attitude met pure Old Hollywood-klasse. Geen wonder dus dat ze al geboekt werd door Alexander Wang, Dior, Chanel en Givenchy.

View this post on Instagram

VOGUE Australia. Jan. 2018 #taketwo

A post shared by Charlee Fraser (@charleefraser) on

7/

#8 Vittoria Ceretti

Niet alleen heeft deze Italiaanse een benijdenswaardig stijlgevoel en rijgt ze de campagnes aan elkaar, ook telt ze Kendall Jenner en Gigi Hadid onder haar vriendinnen. Jaloers, wij? Eeuh.

View this post on Instagram

Versace on the floor darlin'

A post shared by Vittoria Ceretti (@vittoria) on

8/

#9 Selena Forrest

Selena Forrest is de cool girl die we stiekem allemaal een beetje willen zijn. Met haar signature, jongensachtige loopje is ze dan ook een veelgevraagd catwalkmodel.

https://instagram.com/p/BaaURTjl_dn/?taken-by=selenaforrest

9/

#10 Theodora Quinlivan

Theodora "Teddy" Quinlivan omschrijft zichzelf als een Hot Mess Express, maar haar vele fans zien haar juist als een rolmodel. De topper met de rode haren en doordringende blik kwam eind vorig jaar naar buiten als transgender en pleit voor de bescherming van LGBTQ-rechten.