9 x dingen die enkel vrouwen met kleine borsten begrijpen

Gepubliceerd op 20 januari 2018 door Jolien
9 x dingen die enkel vrouwen met kleine borsten begrijpen

Heb je kleine borsten? Dan herken je deze situaties sowieso! 

Borsten, het blijft toch àltijd een dingetje, want terwijl de ene 'gezegend' is met een prachtig, vol, rond stel, zijn er anderen die haast helemaal plat zijn. En omdat wij een band willen scheppen tussen alle PVV's (plat vanvoortjes, nvdr.) somden we de grootste voor- en nadelen little tities op!

Een decolleté?

Vrouwen met kleine borsten blijven best ver weg van decolletés. Ondanks fervente pogingen (lees wonderbra's & twee bh's over elkaar dragen) om te kunnen showen met het weinige dat ze hebben, is het onmogelijk om uit te pakken met een indrukwekkende decolleté. Laat deze kledingstukken dan ook maar aan de rondborstige dames over.

Freedom! 

Een groot voordeel is dat minder bedeelde vrouwen makkelijk een jurkje kunnen dragen zonder bh. En laat ons eerlijk zijn, een rugdecolleté is zeker even sexy als één aan de voorkant.

Blijf weg van strapless topjes

Ondanks een vrouw met kleine borsten zowat alles kan dragen, blijft ze best weg van strapless kledingstukken. Niet alleen lijk je waarschijnlijk op een jongetje, ook zal je je avond moeten spenderen aan het optrekken van je top.

Je borsten blijven voor eeuwig klein

Die extra kilootjes die je door de jaren heen verzamelde, zouden vooral je borsten ten goede moeten komen. Jammer maar helaas! Overal zie je je lichaam uitzetten, behalve op de plek waar je het zou willen.

Geen rugproblemen

No tits, no back problems! Neen, ook niet tijdens het lopen. Wie is er nu de gelukzak?

Zelf bikini's samenstellen

Jammer genoeg kan je niet altijd een setje kopen omdat je borsten hier te klein voor zijn. Maar goed, vrouwen met grote borsten kunnen dit ook niet dus eigenlijk zouden ze dat systeem sowieso moeten afschaffen...

'Het wc-papier is op!' 

Als tiener vulde je je bh met allerlei zaken die er eigenlijk helemaal niet thuishoren. Denk maar aan wc-papier, sokken, kipfilets (ja, echt wel!) en allemaal andere dingen die het volume van je boezem opkrikte. Gelukkig zijn er intussen push-ups en pads die veel comfortabeler zitten! Halleluja!

Geen hangborsten

Terwijl je vriendin met een dubbele D binnenkort misschien over haar borsten struikelt, hoef jij je hier nooit zorgen over te maken!

Het maakt écht niet uit... 

Vroeger kon je best jaloers zijn op je rondborstige vriendinnen, maar intussen besef je dat alles z'n voor- en nadelen heeft. Dus, show what your momma gave ya en wees trots op je lichaam!

Psst, lees ook: 10 x waarom kleine borsten fantastisch zijn!