Vergeet Harry, deze prinsen zijn wél nog vrijgezel!

Gepubliceerd op 30 november 2017 door Maxine Detaellenaere
Vergeet Harry, deze prinsen zijn wél nog vrijgezel!

Altijd al een prinses willen zijn?

Na het horen van de verloving tussen Prins Harry en actrice Meghan Markle braken wereldwijd toch wel wat vrouwenharten. Wil jij ook een royal aan de haak slaan? Geen paniek, er lopen nog genoeg knappe prinsen rond. En ja, we weten wel dat The Princess Diaries pure fictie is, but hey, a girl can dream... Daarom zetten we even de meest begerenswaardige prinsen du moment op een rijtje.

prins vrijgezel

Prins Philippos van Griekenland en Denemarken

Deze mediterraanse knapperd heeft beauty ànd brains. Hij studeerde aan de befaamde Georgetown Universiteit in Washington D.C. en werkt nu als een hedge fund mananger in New York. Flip is 31 jaar, de ideale leeftijd om zicht te settlen, denken wij dan zo.

1/

Kroonprins Hussein bin Abdullah van Jordanië

Klinkt een job als koningin je als muziek in de oren? Boek dan maar een enkeltje richting Jordanië, want de kroonprins van het kleine koninkrijk is vrijgezel. Je zal wel sterk in je schoenen moeten staan en niet al te jaloers mogen zijn, want aan de vele fanaccounts op Instagram te zien kan deze prins een hele harem schoon vrouwvolk krijgen.

Bron: Instagram/alhousseinjo

2/

Prins Albert Von Thurn Und Taxis

Tja, je moet wel hele dagen op een kale knikker kijken, maar die 3,5 miljard dollar op zijn bankrekening kunnen die pijn vast wel een beetje verzachten.

prins vrijgezel

3/

Prins Joachim van België

Ben je te verknocht aan de Belgische friet met stoverij om te verhuizen naar het buitenland, maar wil je wel een kroontje op je bevallige hoofd? Pas de panique, in ons belgenlandje hebben we ook nog een begerenswaardige royal rondlopen. En aangezien de zoon van Prinses Astrid in Milaan op de schoolbanken zat, kan hij je lof bezingen in de taal der liefde.

prins vrijgezel

4/

Hamdan bin Mohammed Al Maktoum

Geen zin in de Belgische regen? In Dubai moet je je alleszins niet al te vaak verwachten aan een flinke plensbui. En bovendien is dat de woonplaats van kroonprins Hamdan bin Mohammed Al Maktoum. Een echte catch, want naast heel wat sportieve talenten - paardrijden, skydiven - schrijft hij in zijn vrije tijd ook graag een gedicht of drie.

prins vrijgezel

5/

Prins Sébastien van Luxemburg

Ook nog redelijk dicht bij de deur ligt het Hertogdom Luxemburg, waar Prins Sébastien van Luxemburg gevestigd is. Misschien geen topper in het looks department, maar met z'n 25 jaren zit de kans er nog in dat hij een laatbloeier is.

prins vrijgezel

6/

Prins Wenzeslaus van Liechtenstein

Val je eerder op een rijpere man? Dan is Prins Wenzeslaus misschien meer je ding. Hij rekent wel Victoria's Secret-model Adriana Lima onder zijn bevallige exen, dus leg je sexy lingerie alvast maar klaar.

LEES OOK: Dit is de 'sexiest man alive' en niet iedereen gaat akkoord.

prins vrijgezel