Dit is de ‘sexiest man alive’ en niet iedereen gaat akkoord

Geüpdatet op 28 mei 2019 door Laure Vandendaele
Dit is de ‘sexiest man alive’ en niet iedereen gaat akkoord

Het Amerikaanse weekblad People riep countryzanger Blake Shelton uit tot 'meest sexiest man alive'. Met deze titel stapt de Amerikaan in de voetsporen van onder meer Chris Hemsworth, The Rock, David Beckham en Adam Levine. Al is niet iedereen het eens met die keuze.

Je kent hem als jurylid van de Amerikaanse versie van 'The Voice' en als het lief van Gwen Stefani. Maar sinds de weeks mag Blake Shelton zich ook nog eens 'sexiest man alive' noemen. Een eremedaille die de coutryster door het Amerikaanse maandblad People opgespeld kreeg. "Een hele verrassing", zo zegt zanger die met deze benoeming in de voetsporen van onder meer Ryan Gosling en Brad Pitt treedt. "Ze zijn waarschijnlijk door hun mensen heen, dat ze nu voor iemand kiezen die ietwat symmetrisch is."

Gemene commentaren

Gwen Stefani is bijzonder fier op haar 41-jarige vriend en raadt hem dan ook aan om dit bijzondere moment als een 'geschenkje' te zien. Toch lijkt niet iedereen overtuigd van Sheltons 'sexiness' en op internet staan dan ook heel wat gemene commentaren te lezen. "Zo sexy als een glutenvrije cracker", schrijft een twitteraar. "Zijn Idris Elba, Chris Evans en Jason Momoa van de aarde gevallen, misschien?", vraagt een ander zich af. De commentaren raken Blakes koude kleren (een lekker countryhemdje) alvast niet. Hij laat weten dat hij niet kan wachten om het nieuwtje onder de neus van The Voice-collega Adam Levine te wrijven. Hij kent er immers alles van. De Maroon 5-zanger werd in 2013 tot meest sexy man verkozen.

Zin in nog meer sexy mannen? Klik dan hier voor een mooi overzicht.