Getest voor kerst: drie versiertips van een échte kerstboomdesigner

Geüpdatet op 19 februari 2018 door Claire
Getest voor kerst: drie versiertips van een échte kerstboomdesigner

Ben jij ook zo'n kerstfan die al vanaf augustus aftelt tot de doos met lichtslingers weer van de zolder mag? Wij stonden in september al te popelen om onze boom te versieren, dus trokken we naar Goodwill, een kerstparadijs verscholen in Kontich, om er versiertips te krijgen van een échte kerstboomdesigner.

Van een droomjob gesproken: Darren McKay doet het hele jaar door niets anders dan kerstversiering ontwerpen en bomen, kransen en slingers versieren. Hij begeleidde ons bij het optuigen van een échte ELLE kerstboom. Hoe dat verliep, ontdek je in het decembernummer van ELLE België. Maar we verklappen hier alvast drie onmisbare tips van Darren.

1/ Stop niet alle decoratie ìn je boom. Hang gerust wat ornamenten aan de uiteinden van de takken.

2/ Hang figuurtjes in groepjes bij elkaar, zo krijg je mooie blikvangers in je boom.

1/

3/ Heb je een klein budget? Vul je boom op met een mooi, breed lint. In ELLE ontdek je trouwens hoe je snel een indrukwekkende strik plooit die je in plaats van een (dure) piek op je boom kan zetten.

 

Oh en wie zich schuldig voelt omdat er een valse boom in de woonkamer staat: stop ermee. Volgens Darren is het zelfs slim om een mooie nepspar in huis te halen: die houdt immers zijn vorm de hele kerstperiode lang!

Lees meer over ons avontuur in dit twinkelende kerstparadijs in het decembernummer van ELLE.