6 originele adventskalenders (waar geen chocolade) inzit

Gepubliceerd op 22 november 2017 door Laure Vandendaele
6 originele adventskalenders (waar geen chocolade) inzit

Alcohol of sexy toys daarentegen...

Niets mis met adventskalenders die chocolaatjes of beautyproducten bevatten (zag je onze favorieten van het seizoen al?) maar dit jaar maar het iets origineler. Het moeilijkste? Er slechts ééntje kiezen.

1. Voor de liefhebbers van gin

De 'ginvent kalender' van website Master of Malt is een must voor wie al een graag een gin-tonic achterover klokt. Achter elk van de kleine deurtjes schuilt een mini flesje gin. Niet alleen verrassend, maar ook de ideale manier om nieuwe smaken te ontdekken. Het goede nieuws? Van deze adventskalender is ook een whisky, vodka en rum.

Prijs: 142,88 euro

Meer info: masterofmalt.com

1/

2. Voor de deco fans

Deze adventskalender bevat 24 posters (20x30 cm) van Junique. Leuk om je huis mee te versieren of aan om aan vrienden cadeau te doen. Aan jou om te beslissen of je je iedere dag laat verrassen of je meteen te volledige inhoud van de koffer ontdekt. Ben je nieuwsgierig? Klik dan hier voor meer informatie.

Prijs: 59,90 euro

Meer info: junique.nl

2/

3. Voor de fans van bier

Dit is dé adventskalender voor grote kleine kinderen. Ook leuk? De inhoud van deze huis wordt bij ons geproduceerd. De bedenkers van de Belgian Beer Box doorkruisten het land op zoek naar de coolste brouwers en de meest creatieve bierrecepten. Het resulaat? De crème de la crème van de Belgische biertjes. Het is een wat anders dan champagne en gluhwein.

Prijs: 74,90 euro

Meer info: belgian-beerbox.be

3/

4. Voor liefhebbers van sexy avonden

Geloof het of niet, maar er bestaat effectief zoiets als een erotische adventskalender. Iedere dag ontdek je - alleen of met twee - een kleine verrassing. Een seksspeeltje, massageproducten of cosmetica,...cadeautjes genoeg om de juiste sfeer te scheppen. Deze doos onderscheidt zich door de selectie mooie, kwalitatieve merken, de discrete verzending en het feit dat de inhoud voor zowel hetero als homoseksuele koppels bestemd is.

Prijs: 129,90 euro

Meer info: Amorelle

4/

5. Voor theeliefhebbers

Een feestelijk verlichte kerstboom, een comfortabele sofa, een hoop kussens en een kopje thee bij de open haard…december moet en zal hygge zijn! Dammann maakt het aftellen naar Kerstboom net dat tikkeltje aangenamer met 24 theezakjes in verschillende smaken. Ook leuk? Zijn zachte prijsje.

Prijs: 22 euro

Meer info: Dammann

5/

6. Voor de fans van Harry Potter

Speciaal voor de die hard Potterheads bracht de Amerikaanse warenhuisketen Target een heuse Harry Potter adventskalender op de markt. In de doos vind je 12 paar sokken in het thema van je favoriete boekenreeks. Heikel punt? Target heeft geen filiaal in België. Binnenkort in de Verenigde Staten? Dan weet je wat je te doen staat.

Prijs: 13 euro