5 redenen waarom single zijn tijdens de winter da bomb is

Geüpdatet op 30 december 2019 door Maxine Detaellenaere
5 redenen waarom single zijn tijdens de winter da bomb is

Grootste pluspunt tijdens de feesten: meer taart!

Bij het woord 'feestdagen' krijgt menig vrijgezel spontane rillingen. Alleen op familiebezoek moeten, gelukkige koppels verliefd over de ijspiste zien dartelen, er zijn leukere dingen. Toch is single zijn tijdens het winterseizoen stiekem een verademing. Bij deze, vijf redenen waarom je een gat in de lucht mag springen dat je momenteel geen plus one hebt.

1/ Geen awkward familiefeesten (behalve de jouwe)

single zijn feestdagen

1 woord: schoonfamilie. Je kan natuurlijk bij de enkelen onder ons horen die even verliefd worden op de schoonouders als op het lief, maar laat ons eerlijk zijn, vaak zijn de inlaws niet meteen een hoogtepunt van je relatie. En feestdagen betekent natuurlijk héél veel familiebezoeken. Die meteen halveren als je een happy single bent! Bovendien zijn minder taart en alcohol ook super voor de lijn, dus na kerst & nieuwjaar zie jij er stukken sexy'er uit dan je bezette medemens.

2/ Comfy outfits

Je in sexy - en dus microscopisch kleine - lingerie wurmen om je partner een plezier te doen, terwijl het buiten - 16°C is, oh hell no. De hele winter lang kan je comfortabel genieten van het leven in je meest onflatteuze granny panties, aartslelijke maar warme kerstmistruien en wollige Uggs. Leve het singlebestaan.

single zijn feestdagen

3/ Bye bye epileren

Of het nu waxen, scheren of epileren is, fun is dit pijnlijke schoonheidsritueel nooit. En wanneer je vrijgezel bent tijdens het winterseizoen heb je ook helemaal geen reden om je eraan te onderwerpen. Laat dat haar maar groeien, who cares!

single zijn feestdagen

4/ Cadeautjes

Nee je hoeft de zuurverdiende centen niet met pijn in het hart uitgeven aan de nieuwste X-box omdat je allerliefste toch zooo graag eentje wil. Aangezien je geen significant other hebt, beschik je over extra inkomen om te spenderen aan leuke cadeautjes voor jezelf.

single zijn feestdagen

5/ Romantische verrassingen

Wie zal je kussen onder de maretak? En tijdens oudejaar? Geen kat die het weet. Dit seizoen barst voor de vrijgezellen onder ons van spanning en mysterie. En wat is nu leuker dan 2019 inzetten met een fabulous nieuw lief!

Lees ook 'Ode aan de supersingle', Vergeet Harry, deze prinsen zijn wel nog vrijgezel en 'Power make-up voor single ladies'.