Dankzij dit trillende onderbroekje worden dansfeestjes nog leuker!

Geüpdatet op 3 november 2017 door Jolien
Dankzij dit trillende onderbroekje worden dansfeestjes nog leuker!

Wil je je relatie of uitgangsleven nog spannender maken? Dan heb je deze vibrator nodig!

Vibrators, ze zijn er in alle soorten, maten en vormen. En nu het taboe rond dit trillende speeltje helemaal verdwenen is, geeft menig vrouw grif toe dat ze er ééntje in haar nachtkastje heeft. Wel, voor alle ladies die kunnen genieten van technologische (hoog)standjes, is er nu een multifunctioneel exemplaar op de markt waar je, op allerlei manieren, énorm veel plezier aan beleeft!

Met uitzondering op de Womanizer, lijken de meeste vibrators wel heel erg op elkaar. Ze trillen, hebben verschillende standjes en als je geluk hebt, ook een draaiend kopje. Net daarom zijn we helemaal in de wolken (of beter gezegd: in extase) over het nieuwste seksspeeltje waar jij alleen of samen met je vriend van kan genieten.

De Club Vibe 3.OH is een vibrator die geleverd wordt met een bijpassend, sexy, kanten onderbroekje waar hij perfect in past. Het is dus de bedoeling dat je deze vibrator on the go draagt. Maar dat is niet alles! Dit speeltje vangt geluid op en zet het om naar trillingen. Say what? Binnenkort is het dus ook feest in je broek tijdens een nachtje stappen. Ook je vriend kan makkelijk deelnemen aan het spektakel. Met de afstandsbediening heeft hij de touwtjes in handen. Dankzij een batterij die vier uur meegaat en vijf verschillende intensiteitsstandjes heb je uren plezier van dit seksspeeltje.

vibrator_seks_speeltje_liefde_relatie

Tip: 
Wil je echt klaarkomen? Verzet hem dan naar 'wireless remote control mode' in plaats van 'club mode'. De consistente trillingen leiden je makkelijker naar een hoogtepunt!

Helemaal overtuigd? Voor 109,90 euro is hij van jou via Bol.com!

Psst, lees ook: 3 geniale seks gadgets die je meteen wil hebben