3 geniale seks gadgets die je meteen wil hebben

Gepubliceerd op 20 september 2016 door Elise
3 geniale seks gadgets die je meteen wil hebben

Een taboe is het al lang niet meer. Ruim 60 procent van de vrouwen geeft immers aan seksspeeltjes graag te gebruiken tijdens het vrijen met hun lief òf alleen. Deze drie nieuwigheden in toysland wil je onmiddellijk uitproberen:

1/

#1. De wekkervibrator

little_rooster_pink_hero_buy_1024x1024

Little Rooster, £69.00

Opstaan was NOOIT zo leuk. Stel de wekker in op het juiste tijdstip, breng hem aan in je slipje en slaap als een roos. 's Morgens zal het toestelletje vibreren - mét toenemende intensiteit. Oh ja, je kan ook snoozen, maar wedden dat je dat niet zal doen?

2/

#2. Hitte vibrator

cc739d5d8d10539f34d9ee0adb2ec89c_large

Een Nederlandse studie toonde dat vrouwen meer kans hebben op een orgasme hebben als ze hun sokken aanhouden tijdens het vrijen. Onderzoekers concludeerden hieruit dat vrouwen het hierdoor warmer hebben en dus meer ontspannen zijn met als gevolg makkelijker een orgasme bereiken. Dus afgezien van het feit dat je volgende keer je sokken aanhoudt, kan je het ook proberen met behulp van een verwarmende vibrator zoals deze. Hij heeft een "thermisch regelsysteem", wat betekend dat hij verhit wordt tot een aangename temperatuur.

Amazon, £111

3/

#3. De lippenstift vibrator

41asdlrwnal-_sl1200_
Deze vibrator is vermomd als lipstick. Maar dan wel voor die lippen down under... Het ontwerp is stijlvol en verkrijgbaar in verschillende tinten roos. Het heeft een usb-lader, dus je kan hem opladen on the go! 

Amazon, £48.05