Geniaal: de Tinda Finger swipet voor jou!

Geüpdatet op 7 mei 2019 door Jolien
Geniaal: de Tinda Finger swipet voor jou!

Ben jij een fervente gebruiker van Tinder? Dan heb je dit gadget nodig! 

Dat je de liefde op Tinder kan vinden, staat ondertussen buiten kijf. Maar dat er eveneens uren swipen aan vooraf gaat, weten de die hards ook. En omdat het super vermoeiend kan zijn om heel der dagen die éénzelfde beweging te maken, is er nu de Tinda Finger; een grappig gadget dat al het swipe-werk van jou overneemt. Say what?

Dit handige toestelletje tilt jouw swipe-vermogen naar een heel ander niveau. Zo kan je per uur maar liefst zesduizend Tinderprofielen screenen. Stop de Tinda Finger in de opening die bestemd is voor je oplader, geeft er een tik tegen en daar gaat hij. Ieder profiel gaat rechtstreeks de vuilbak in tenzij jij hem tegenhoudt en zelf (ja dat moet je nog wél zelf doen) naar links veegt. Komaan dames, dankzij dit handige gadget vind je dubbel zo snel de liefde van leven, als hij op Tinder zit natuurlijk...

Momenteel valt de Tinda Finger nog onder Kickstarter, maar men zegt dat hij vanaf december 2017 ook écht te koop zal zijn. Wij pleiten alvast voor een exemplaar dat verticaal swipet om ook het online shoppen makkelijker te maken!

Psst, lees ook: Getest: dit is het ideale uur om te tinderen