Waaraan doet de nieuwe Pradaboetiek in Brussel jou denken?

Gepubliceerd op 27 oktober 2017 door ELLE België
Waaraan doet de nieuwe Pradaboetiek in Brussel jou denken?

Haal je creditcard maar boven en spring op de eerste trein richting Brussel, want het is officieel: Prada opent eindelijk een boetiek in onze hoofdstad. 

Voor hun eerste Belgische winkel pakt Prada het groots aan. Op een oppervlakte van maar liefst 400m2 kan je er heel wat moois ontdekken. Naast de prêt-à-porter collectie vindt je er ook lederwaren, accessoires en schoenen (!) van het merk. Zowel de vrouwen- als mannencollectie werden in het nieuwe pand ondergebracht.

prada boetiek brussel

 

 

 

 

 

 

 

 

Qua interieur kiest het Italiaanse modehuis voor een luxueuze afwerking met veel grafische invloeden. De winkelt ademt daardoor gesofisticeerde, Italiaanse klasse. De vloer bestaat uit een afwisselend patroon van zwart-wit marmeren tegels, die onmiddellijk doen denken aan een schaakbord. Even pauzeren tijdens het passen? Dat kan in de groene, velours zetels van Osvaldo Borsani, speciaal ontworpen voor Prada.

prada boetiek brussel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De winkel vormt een prachtige setting waarin we de nieuwste collecties van het modehuis kunnen bewonderen en uitproberen. Breng dus zeker een bezoekje aan dit nieuwe modejuweeltje aan de Waterloolaan.

LEES OOK: 5 mode-expo's die je deze herfst moet zien

prada boetiek brussel