Deze 4 influencers kiezen voor een carrièremove

Geüpdatet op 19 juni 2019 door ELLE België
Deze 4 influencers kiezen voor een carrièremove

Steeds meer influencers kiezen voor interessante zijprojecten met een persoonlijke touch. Wil jij ook een stukje signature Polienne of Emma Gelaude in huis halen? Hier vind je de leukste creaties van Belgische bloggers!

#1 Polienne: Collectie voor CKS

Paulien Riemis, bekend van de populaire modeblog Polienne, brengt dit seizoen een stijlvolle collectie uit voor CKS. Denk aan tijdloze stukken overgoten met een trendy sausje: sportswear, de kleur geel of wijde mouwen. Met als rode draad doorheen de collectie een onmiskenbare Franse touch.

influencer polienne cks

 

 

www.cks-fashion.com

 

1/

# 2 Emma Gelaude: boek Make My Dream Work

Hoe kan je van je passie je carrière maken? Succesvolle mode-influencer Emma Gelaude deed het ons voor en deelt in haar nieuwe boek Make My Dream Work haar inzichten over ondernemen. Niet alleen de hoogtepunten komen aan bod, maar ook de valkuilen die ze tegenkwam worden belicht. Een aanrader voor (toekomstige) powervrouwen.

influencers boek Emma Gelaude

Make My Dream Work is uitgegeven bij Manteau, € 24,99

www.makemydreamwork.com

2/

#3 Tiany Kiriloff: Boek The Goodlife, tussen luiers en stiletto’s

Baby's en high fashion, het lijkt op het eerste zicht een verre van gemakkelijke combinatie. Gelukkig wijst modemeisje pur sang Tiany Kiriloff jonge moeders de weg in haar boek, The Goodlife, tussen luiers en stiletto's. Praktische tips worden afgewisseld met stijladvies en de beste shoppingadresjes.

 

influencers boek Tiany Kiriloff

Tiany The Good Life is uitgegeven bij Borgerhoff & Lamberigts, € 24,99

3/

#4 Laurentine Van Landeghem: Boek From Blog to Brand

In dit boek vertelt Laurentine Van Landeghem, oprichtster van Clouds of Fashion, hoe ze haar modeblog deed uitgroeien tot een pop-upwinkel. Maar daar bleef het niet bij, vandaag staat deze fashionista aan het hoofd van winkels in Gent, Antwerpen en Knokke. Verwacht je aan een blik achter de schermen vol handige tips voor startende ondernemers.

influencers carrièremove Belgische bloggers boek

 

 

 

 

 

 

 

 

 

From Blog to Brand is uitgegeven bij Lannoo, € 19,99