Deze items shop je beter op de mannenafdeling

Geüpdatet op 28 oktober 2017 door Jolien
Deze items shop je beter op de mannenafdeling

Breid je shopping area uit en neem de volgende keer ook een kijkje op de mannenafdeling!

Tenzij we met onze hubby (to be) op pad zijn, is er geen haar op ons hoofd dat er aan denkt om onze kostbare shopping tijd te spenderen op een mannenafdeling. Toch zijn er enkele items die je sneller of beter in een mannelijke variant vindt. Niet overtuigd? Lees dan snel verder en ontdek waarom jij binnenkort ongetwijfeld de roltrap neemt om bezoekje te brengen aan de mannenafdeling!

1/

oversized_sweater_shirt_mannenafdeling_shoppen_tips_fashion

Oversized shirts en sweaters

Vind je geen ovesized items op je eigen afdeling? Kijk dan even bij de mannen. Een medium of large is vaak al voldoende om een prachtige, oversized T-shirt of hoody te scoren! Bovendien zijn basics vaak goedkoper op de mannenafdeling.

Een échte boyfriend jeans

Waarom shoppen we al jaren fake boyfriend jeans' als je ook voor the real deal kan gaan? Het grootste pluspunt aan een mannelijke broek is dat de zakken véél dieper zijn en je smartphone dus makkelijker in je broekzak past.

2/

oversized_hemd_mannenafdeling_shoppen_tips_fashion

Hemdjes

Vergeet de gecentreerde vrouwenhemdjes en ga voor een oversized modelletje. En dat vind je nergens beter dan op de mannenafdeling!

Deodorant

Vrouwelijke deo's hebben vaak een sterke, overheersende geur. Niet zo je ding? Bij de mannen vind je sowieso een subtiel geurtje dat helemaal bij je past!

 

3/

oversized_blazer_mannenafdeling_shoppen_tips_fashion

Blazers en jassen

Ga je vandaag voor een basic outfit? Smuk hem dan op met een oversized blazer of jas en ga instant van basic naar chic!

Scheermesjes

Je lichaamsbeharing wegwerken kost geld, véél geld. Daarom koop je beter scheermesjes in de mannelijke variant. Ze zien er misschien minder leuk uit maar ze zijn een pak goedkoper én bevatten vaak een extra beschermstrip voor het gelaat. Daar kunnen je benen, oksels,... alleen maar goed mee zijn!

Lees ook: 9 handige tips om impulsaankopen te voorkomen