Zo verdien je geld aan je Instagram account

Geüpdatet op 19 juni 2019 door Isabelle
Zo verdien je geld aan je Instagram account

Je saaie job vaarwel kussen en voortaan al reizend én hashtaggend geld verdienen? Het kan, Jonathan Kubben is er het levende bewijs van. De Belg reist de wereld rond onder het pseudoniem Mom I’m Fine en de manier waarop hij zijn moeder geruststelt, heeft ondertussen legendarische proporties aangenomen. Achter de fun van zijn ongelooflijke foto’s gaan echter een waterdichte business en een hoop wijze levenslessen schuil. Het goede nieuws: die deelt hij straks met jou tijdens een unieke conferentie!

De 28-jarige bedrijfsanalist hing een dik jaar geleden zijn kostuum aan de wilgen en kocht een one-way ticket voor de grote wijde wereld. Geen ideale situatie in de ogen van een moeder en dus besloot hij zijn ouders op originele wijze te laten weten dat alles oké was, waar ook ter wereld hij vertoefde. In minder dan een jaar tijd werden zijn ludieke “mom I’m fine” foto’s een echte hit, haalde hij verschillende nationale en internationale media en verzamelde hij meer dan 300,000 volgers op Instagram. Een droomscenario, dat hem toelaat zijn verdere reizen te financieren, mààr lang niet zo gemakkelijk te bekomen was.

-Ontdek hier ons zomers interview met onze landgenoot!-

Op donderdag 19 oktober doet Kubben tijdens een éénmalige engelstalige conferentie het verhaal achter zijn account uit de doeken, de valkuilen en beste tips voor een succesvolle business als travel influencer, de  rompslomp en uitdagingen van een leven op de baan. Drie thema’s worden aangekaart:

  • Zijn passie voor reizen.
  • Zijn tips om te scoren op social media.
  • Zijn tips om een succesvolle business uit te bouwen.

Praktisch: donderdag 19 oktober, van 19u tot 22u in het Henri Lafontaine amfitheater (gebouw K) in de Brusselse ULB.

ELLE x Mom I’m Fine: boek je ticket via deze link en geniet dankzij de speciale ELLE code van een heuse korting op je ticket.