WATCH: de Agent Provocateur spot van Penelope Cruz

Gepubliceerd op 1 augustus 2013 door Laure Vandendaele
WATCH: de Agent Provocateur spot van Penelope Cruz

AgentProvocateur

Kersverse mama en actrice Penelope Cruz bewijst dat ze ook achter de camera van wanten weet. De Spaanse schone stond namelijk zelf in voor de regie van het reclamespotje van l'Agent, de lingeriecollectie die ze samen met haar zus Mónica voor Agent Provocateur ontwierp. In het filmpje spotten we hoogzwangere zus Mónica, echtgenoot Javier Bardem en topmodel Irina Shayk. Helaas voor ons gingen enkel de vrouwen uit de kleren...

Stel je voor dat er effectief zoiets bestaat als een bril die door je kleren heen kijkt. Dan kan je maar beter hopen dat er een setje van Agent Provocateur onder die zomerjurk zit. Daar hoefden de modellen uit de spot van Penelope hun mooie hoofdjes alvast niet over te breken. Zij zetten hun dagtaak (liggen, dansen, hangen, telefoneren) gewoon verder wanneer een mysterieuze man met zonnebril, l'Agent, hun doen en laten observeert. Zijn doordringende blik valt ook op Mónica, die hoogzwanger in een roze babydoll rond paradeert.

Topmodel Irina Shayk raakt helemaal in de man van de donkere knapperd en uit dat door hem op een spannende lapdance te trakteren. Lang kan de stijlvolle voyeur echter niet van zijn gloriemoment genieten, baas Javier Bardem wekt hem uit zijn dagdroom en zet hem meteen weer aan het werk.

Naast Mónica en Bardem werkten ook andere leden van de familie Cruz mee aan deze spot. Broertje Eduardo componeerde de muziek en ook moeder Cruz maakte zich nuttig op de set. Zij ging aan de slag als assistent.

De 'l'Agent'-collectie is vanaf deze maand verkrijgbaar bij Bloomingdales, Harrods, Harvey Nichols en de Agent Provocateur-winkels. Online shoppen kan via de net-a-porter.com en de Agent-Provocateur website.

http://www.youtube.com/watch?v=vxeT2BAXBfc