Welke zijn de trends bij de start van het nieuwe schooljaar?

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door ELLE België
Welke zijn de trends bij de start van het nieuwe schooljaar?

Dit is het moment om te investeren in iets nieuws. En wat is er tijdlozer dan jeans? Ontdek de nieuwste looks van onze styliste bij ELLE, te koop bij Galeria Inno.

Een jeans vinden die helemaal bij jou past. Dat is de uitdaging die we samen aangaan! Boyfriend, flared, oversized of skinny? Say what? Misschien kiezen we beter voor een blouse of een rokje. Geen paniek: laat je leiden door onze favorieten die we in de rekken bij Galeria Inno hebben gespot!

Ontdek onze favoriete jeans!

1/

Casual Chic

Zin om helemaal jezelf te zijn in comfortabele jeans die toch chic genoeg is om te gaan werken? Dat is de uitdaging die deze look aangaat: een oversized jasje gecombineerd met skinny jeans. De perfecte match!

Trui Levi's, 89.95 euro
Denim jasje Garcia Jeans, 119.99 euro
Jeans Guess, 99.90 euro

2/

Tomboy

De jeans jumpsuit is ongetwijfeld het stuk bij uitstek voor de start van het nieuwe schooljaar. Ook al is de jumpsuit op zich al vrij gekleed (een kenmerk voor een sterk kledingstuk), toch belet niets je om hem te combineren met een leuk T-shirt met opdruk dat het silhouet mooi benadrukt.

Jumpsuit G-Star Raw, 169.95 euro
T-shirt Garcia Jeans, 25.99 euro

3/

Boyfriend of geen boyfriend?

Het antwoord is altijd 'ja!'. Heb je het over je favoriete jeans of je liefdesleven? Who can tell? Om de dubbelzinnigheid nog wat te accentueren, kan je inspelen op het mannelijke/vrouwelijke contrast met een recht hemd en pumps.

Wit hemd S.Oliver, 39.99 euro
Jeans Garcia Jeans, 89.99 euro

4/

Mini sexy

Hoe kan je de sexy vibes van een nauwsluitende jeansrok wat verzachten? Door hem te combineren met een hemd met groot ruitmotief. De sensuele look blijft, maar is niet over the top.

Rok Pepe Jeans, 115 euro
Hemd Garcia Jeans, 49.99 euro

5/

Street look

Een ander hebbeding dit seizoen is de denim hemdjurk. Als het lekker warm is, kan je die gerust op je blote huid dragen met een paar sneakers aan je voeten. Wordt het wat kouder, doe dan gerust een donkere skinny jeans aan en klaar is kees!

Jurk Pepe Jeans, 99 euro

6/

Cocoon

De beste manier om de boots-jeanslook wat comfortabeler te maken, is door er een warm element aan toe te voegen zoals een ruime wollen trui. Kies bewust voor een grotere maat (hier zelfs twee maten te groot) en haal de trui onder je ceintuur door om je taille te accentueren.

Trui Lee, 89.95 euro
Jeans S.Oliver, 59.99 euro

7/

Working girl

Een leuke manier om skinny jeans te dragen, is de combinatie met een lang hemd met streepjesmotief. De verticale strepen zijn perfect om wat rondere vormen te verdoezelen.

Hemd G-star, 89.95 euro
Jeans Armani Jeans, 175 euro

8/

Inspiratie uit de seventies

Jeans, dat zijn ook de retro-rokjes uit de jaren '70. Combineer gerust met een mooie gevlochten ceintuur in leder en een T-shirt met logo-opdruk. New vintage!

T-shirt Wrangler, 29.95 euro
Rok Lee, 65 euro
Ceintuur Lee, 65 euro

9/

Friyay!

Voor een ontspannen look kies je een donkere skinny jeans en speel je met prints! Ruit- of streepjesmotieven laten zich lekker combineren, zeker met fel contrasterende kleuren. Ga voor rood, zwart of wit. Steeds een veilige keuze.

Hemd Garcia Jeans, 49.99 euro
Jas Levi's, 179.95 euro
Jeans Desigual, 79,95 euro

10/

Nooit zonder mijn perfecto

Een leren perfecto is niet alleen voor rockers maar kan perfect gedragen worden om naar het werk te gaan, gecombineerd met een mooie zijden blouse en een jeans.

Lederen jas Pepe Jeans, 155 euro
Blouse Armani Jeans, 219 euro
Jeans Levi's, 99.95 euro

11/

En mijn boyfriend?

We kiezen voor een look die gebaseerd is op een sterk kledingstuk, bijvoorbeeld deze geborduurde bomber die we combineren met wat klassiekere stukken zoals een jeans en een ruitjeshemd.

Bomber Diesel, 299 euro
Hemd Wrangler, 64.95 euro
Jeans Wrangler, 94.95 euro

12/

In mini-versie

Een totale jeanslook voor de kids: daarmee zit je altijd goed. Jas in omgekeerd lam en een ruitjeshemd. Zo is je kind altijd de stijlvolste van de klas!

Hemd Pepe Jeans, 69.95 euro
Jas in jeans Levi's, 79.95 euro
Jeans Levi's, 39.95 euro