Wedding planners met een origineel kantje

Geüpdatet op 4 september 2017 door Jolien
Wedding planners met een origineel kantje

Een trouw plannen kost heel wat tijd en bezorgt je hopen stress... Waarom dan niet één van deze toppers inhuren om het voor jou te doen? 

Ten huwelijk gevraagd worden, is één van de mooiste momenten uit je leven. Iedereen wenst je proficiat, je zit op een prachtige, witte wolk en voelt je in de zevende hemel tot dat... Je je trouw moet plannen. De bridezilla in je komt naar boven en je weet echt niet waar te beginnen. Stress, paniek en maagzweren steken de kop op. Wel, om dat allemaal te voorkomen, bestaan er wedding planners! En speciaal om de toekomstige bruidjes onder jullie te helpen, hebben wij enkele wedding planners met een origineel kantje op een rij gezet.

1/

wedding_planners_huwelijk_origineel

Stories by Mabel

De Kempense Lieke hecht heel veel belang aan de inhoud van je huwelijk. Deze schrijfgrage wedding planner heeft een vloeiende pen en staat te trappelen om jullie liefde om te zetten in een prachtig verhaal! Willen jullie graag een groot feest, een intieme receptie of picknick in de bossen? Stories by Mabel vertelt een passend verhaal.

2/

wedding_planner_huwelijk_trouw

Mint & Memories

De website van Mint & Memories geeft je instant zin om te trouwen. Naast het organiseren van jullie trouw, doet deze wedding planner véél meer dan dat alleen. Heb je je mooie dag al helemaal zelf gepland, maar wil je tijdens de kerkelijke of burgerlijke ceremonie een professional die alles in goede banen leidt? Of misschien wil je wel een tweetalige ceremonie? Wel dat alles doet deze wedding planner met veel plezier! Nele, het brein achter Mint & Memories, biedt ook online 'wedding plannen' aan. Een echt unicum in België! Alles gebeurt via de computer, maar Nele is je sparring partner én sidekick.

3/

wedding_planner_huwelijk_trouw

La Sensa 

La Sensa biedt enkel custom-made huwelijken aan. Een unieke trouwdag is met hen erbij dus helemaal verzekerd! Daarnaast hebben ze een uitgebreid assortiment aan decoratie, elegant meubilair, unieke priëlen en nog veel meer schatten die ze verhuren. Vanuit je luie stoel kan je selecteren wat je graag op je trouwdag wil. Kirsten, de eigenares van dit bureau is een perfectioniste die alles zo vlot en goed mogelijk wil laten verlopen. Wie benieuwd is naar de stand van zaken, kan steeds terecht in het customized CMS-systeem waar je makkelijk kan checken hoever het staat met jouw trouwdag. Neem alvast een kijkje in haar prachtige portfolio!

4/

wedding_planner_huwelijk_trouwen

Rock my Wedding

Bij deze wedding planner zit je goed voor zowat àlles. Rock my Wedding organiseert de mooiste dag van je leven van A tot Z. Bo, de eigenares, creëert je huwelijk vertrekkende vanuit wat jij wil. Het is tenslotte de belangrijkste dag van je leven en die wil je niet volledig uit handen geven. Daarnaast is prioriteit nummer één om telkens opnieuw een uniek verhaal te vertellen. Van ceremoniebegeleiding tot een buitenlands huwelijk tot een oldtimer Volkswagenbusje, Bo heeft alles in huis om de perfecte dag te organiseren.

Pssst, lees ook: Top 10 meest bizarre huwelijksrituelen

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren