Deze trillende bh vergroot je borsten!

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door Jolien
Deze trillende bh vergroot je borsten!

Een cupje meer zonder plastische chirurgie? Dankzij deze bh kan het! 

Sommigen onder ons hebben wel eens gedacht: 'Ik ben tevreden over mijn borsten maar een beetje groter mocht wel.' Wel, voor de vrouwen die hier net zo over denken, komt er iets geweldig op de markt: de E Bra! Deze revolutionaire bh maakt je borsten niet enkel groter, hij lift ze ook en zet ze dichter bij elkaar. Say what?! 

De geniale Milan Milic creëerde deze wonder bra nadat zijn vriendin hem vertelde dat ze graag wat grotere borsten wou. Een korte berekening later bleek dat plastische chirurgie onbetaalbaar was voor het koppel. Daarom ging hij zélf op zoek naar een oplossing en die vond hij dus ook. Hoe de E Bra net werkt, wil de student bouwkunde niet verklappen. Wel weten we dat het iets te maken heeft met de bloedsomloop. De trillingen stimuleren de circulatie van je bloed waardoor je borsten groeien én steviger worden.

Wie de E Bra zelf wil uittesten, moet nog even geduld hebben! Momenteel wordt hij volop getest in Amerika en lijken alle uitslagen meer dan positief. Een proefkonijn (lees: vrouw) droeg de bh dagelijks een kwartier lang en mag intussen genieten van twee cupmaten extra! Dus, to be continued...

Lees ook: Draag jij binnenkort de bra corset?