Justin Bieber zwicht opnieuw voor een Belgische

Geüpdatet op 15 mei 2019 door Isabelle
Justin Bieber zwicht opnieuw voor een Belgische

Het is te zeggen: een Belgische sweater! Vergeef ons de catchy titel, maar tussen Bieber en onze nationale mode sluimert al jaren een liefdesverhaal.

De Canadese popster haalt regelmatig Belgische mode uit de kast op sleutelmomenten -remember zijn beruchte politie-ondervraging in gebloemd Dries Van Noten jasje? Dit weekend deed hij zijn affaire met everything belgian nog eens alle eer aan tijdens een nonchalant uitje in een hoodie van het Antwerpse spaghetti restaurant Flâneur.

Dat laatste begon enkele weken geleden met de verkoop van haar eigen merchandise en dat slaat blijkbaar tot aan de andere kant van de wereld aan. Geen flauw idee hoe het ontwerp in Biebers dressing terechtkwam, maar het heeft bij deze reeds een cultstatus verworven. Voorlopig zijn de sweaters enkel op aanvraag beschikbaar achterin het restaurant, maar binnenkort komt er een heuse pop-up én worden er verschillende modieuze samenwerkingen met andere creatieve labels opgezet. Iets zegt ons dat Biebs zich straks een permanent verblijf in België aanschaft…Je ontdekt het ontwerp in kwestie hier: 

Ook hebben? De unisex hoodie bestaat in donkergroen en zwart en is te koop aan 39,95 euro bij Flâneur in Antwerpen -afspraak in de Leopold De Waelstraat 20!

Opgelet, Flâneur breekt potten met haar originele varianten op de klassieke bolognaise schotel, maar is heus niet de enige pasta topper in Antwerpen. Ontdek hier onze favoriete spaghetti adresjes in de Sinjorenstad!