Download de mini ELLE by Nivea Invisible for Black&White Fresh

Geüpdatet op 1 maart 2018 door ELLE Partner
Download de mini ELLE by Nivea Invisible for Black&White Fresh

Het is een feit: vrouwen zijn wonder women! Moeder, echtgenote, dochter, vriendin, collega, ... In 24 uur tijd veranderen ze meerdere keren van rol en verrichten ze onnoemelijk veel. Zijn ze volmaakt ? Dat niet. Maar ze zijn wel sterk, modern en superactief – zoveel is zeker!

Wat is hun geheim? Zelfvertrouwen. Mentaal en fysiek. Weten dat ze hun innerlijke bron kunnen aanspreken. Zich goed in hun vel voelen ook. En ook hun look is superbelangrijk. In deze mini-ELLE by Nivea reiken we modeadvies aan voor prachtige zwart-witcombinaties en werken we geraffineerde, draagbare looks uit.

BE FRESH & HAPPY

Lima Ché, Belgisch model en modeblogster, gunt ons een kijkje in haar agenda en haar garderobe. We hadden een ontmoeting met deze immer glimlachende, bruisende girl boss.

Onze mode-experts verklappen hoe je oude kledingstukken weer nieuw leven inblaast en hoe je de hele dag fresh blijft ... tot in de late uurtjes. Om je look te voorzien van een frisse noot, hoef je je niet per se volledig om te kleden. Hoe dan? Ontdek het allemaal in de mini-ELLE by NIVEA Invisible for Black&White Fresh!

Schermafbeelding 2017-07-04 om 16.46.17

Download de mini-ELLE hier.

Dit artikel is gerealiseerd in samenwerking met Nivea.