To do: 5 überkitsch hotspots voor de zomer

Geüpdatet op 2 juni 2017 door Admin
To do: 5 überkitsch hotspots voor de zomer

Heb jij ook even genoeg van al die serieusheid? Prikt het ook om uit de band te springen? Dan raden wij af en toe een goed foute kitsch activiteit aan. Lekker bevrijdend! Hierbij onze vijf toptips en hotspots voor de zomer.

 1. Kitsch party: Kamping Kitsch Club

kitsch activiteit kamping kitsch club festival
Kamping Kitsch 2016 | © Antoine B. Photography

Kijk jij ook zo uit naar de vakantie? Uit met die saaie examenoutfit en duffe werkkledij! Uit met dat keurslijf! Wil je all out gaan met je marginale alter ego? Begeef je op zaterdag 26 augustus dan zeker naar Kamping Kitsch Club in Kortrijk, een opzettelijk gigantisch marginaal festival dat zichzelf het grootste verkleedfeest van België noemt. Marina-looks, caravanfuiven, schlagermuziek, pintjes, sangria en hamburgerkramen, getunede auto's, frigoboxen en moddergevechten... Geloof ons, het is een ervaring.

1/

 2. Kitsch activiteit: Roller Bike Parade

kitsch activiteit roller disco rollerskate skate rolschaatsen rolschaats cher boogie

Waan jezelf in San Francisco en trek op vrijdagavond van 2 juni tot 16 september naar Brussel voor een heuse Roller Bike Parade. Trek oldskool rolschaatsen of inline skates aan of spring op je longboard en maak in stoet de grote verkeersaders van onze hoofdstad onveilig. De straten worden verkeersvrij gemaakt. De rijdende roller disco party vertrekt steeds op het Poelaertplein om 20u. Ook in Leuven, Hasselt en Gent worden parades georganiseerd, check de website voor data.

2/

3. Kitsch festival: Cirque Magique

kitsch activiteit cirque magique festival

Een vliegend circus, acrobaten die acts doen op pumping techno beats, de mogelijkheid om naar een andere dimensie te vliegen, clowns, leeuwentemmers en rauwe techno. Klinkt het allemaal nogal abstract? Ga de magische sfeer zelf ervaren in Ledegem op 4-5-6 augustus op Cirque Magique. De line-up dit jaar is impressionant met o.a. Jan Van Biesen, DJ Ghost, M.I.K.E./Push en Yves Deruyter. Trek je meest spacey circus outfit aan.

3/

4. Kitsch locatie: Tearoom Melody

kitsch activiteit locatie tearoom melody oostende restaurant eddy wally

Trek je naar de zee? Dan zijn een crêpe Suzette en grote ijskoffie bij Tearoom en restaurant Melody in Oostende verplichte kost. Uitbaters Freddy en Monique richtten hun etablissement in als muzikaal curiositeitenkabinet waar wijlen Eddy Wally trots op zou zijn.

Albert 1 Promenade 15, Oostende

4/

5. Kitsch activiteit: blacklight minigolf

kitsch activiteit blacklight black light glow dark minigolf mini golf belgië

Waan je weer 13 met een kitschy partijtje minigolf, maar deze keer in het donker bij UV-licht, en als het kan met een flesje cava erbij. Pret verzekerd, zeker in groep. Vergeet je witte outfit niet! Blacklight minigolfen doe je in Brussel, Blankenberge, Oostende en Lier.

Lees ook: 5 x goed foute zomeractiviteiten.