Miley Cyrus naakt voor Marc Jacobs

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door Isabelle
Miley Cyrus naakt voor Marc Jacobs

miley cyrus marc jacobs

Haar uitdagende kledingstijl mag dan wel het ene na het andere schandaal uitlokken, af en toe slaagt Miley Cyrus er ook in om politiek correct uit de kleren te gaan. Voor Marc Jacobs' Protect The Skin You're In campagne bijvoorbeeld.

De gevolgen van teveel zon op een onbeschermde huid worden maar al te vaak naar de vergeetput verbannen. Nochtans zijn ze reëel en wordt het risico op huidkanker -vooral in zonnige periodes zoals wij er nu één meemaken- steeds groter. Marc Jacobs roept al jaren op tot meer bewustwording rond de ziekte met zijn Protect The Skin You're In campagne. Menig bevriende ster ging daarvoor reeds uit de kleren voor een speciaal T-shirt, waarvan de opbrengst naar de strijd tegen kanker gaat. De winst van Miley's shirt wordt bijvoorbeeld gedoneerd aan het NYU Cancer Institute.

Cyrus zelf is alvast razend enthousiast en maakt op haar Twitter account vrolijk reclame voor het shirt, verkrijgbaar in alle Marc Jacobs winkels en via de webshop.

Miley Cyrus protect the skin you're in

De 20-jarige popster stapt daarmee in de voetsporen van onder andere Naomi Campbell, Kate Upton, Heidi Klum, Eva Mendes, Victoria Beckham en Hilary Swank. Ontdek hier hun beste pose.

1/

2

Miley Cyrus

2/

Victoria Beckham Miley Cyrus protect the skin you're in

3/

Kate Upton

Kate Upton

4/

CaraCara Delevingne

5/

Eva Mendes Miley Cyrus protect the skin you're in