ZIEN: zo gaat Vlaamse blogster naar Coachella

Geüpdatet op 22 april 2022 door Laure Vandendaele
ZIEN: zo gaat Vlaamse blogster naar Coachella

Nu ze een échte California girl is, trok social media influencer Roos Vandekerckhove afgelopen weekend voor het eerst naar muziekfestival Coachella. Hoe dat was én welke outfits (meervoud!) ze uit haar walk-in-closet haalde, lees je op ELLE.be.

Op de wei van Coachella lopen niet alleen heel wat bekende gezichten rond, steeds meer Vlaamse festivalgangers verruilen hun tickets voor Rock Werchter of Tomorrowland in voor een unieke festivalervaring in de woestijn. Ook social media influencer Roos Vandekerckhove was afgelopen weekend voor het eerst van de partij. De blondine met Vlaamse roots woont intussen al meer dan twee jaar in Los Angeles met Laurens 'de Lau' Nuyens en haar schattige dwergkeeshond OlafVanuit de City of Angels runt ze de blog Roses Cloud waarop ze haar passie voor mode, beauty en fitness deelt.

roos vandekerckhove coachella fashion blogger outfit
Doorzichtige jurk: Forever 21, bodyglitter: The Gypsie Shrine

ELLE.be sprak Roos over haar ervaring als 'chella girl'.

Eerste keer?
"Yes! Ik wou de er al jaren heen maar het kwam er nooit van. Laurens en ik zijn niet zo in plannen op voorhand, en de tickets zijn ook altijd snel uitverkocht Het is ook maar op een kleine drie uur rijden van LA, perfect te doen voor ons!"

Met wie ben je hier?
"Ik ben hier met mijn hubby Laurens en een vriendin Catherine, een Belgische die ook in LA woont."

roos vandekerckhove laurens nuyens coachella
Roos en haar grote liefde Laurens Nuyens

1/

roos vandekerckhove coachella fashion blogger outfit

Welk optreden wil je zeker niet missen?
"Lady Gaga! Jammer dat Beyoncé heeft moet cancellen, maar ik ben heel blij dat Lady Gaga haar plaats als headliner heeft kunnen overnemen. Ik vind haar gewoon fantastisch, haar songs, acts, en zelfs haar acteerprestaties, she rocks!"

Ook niet onbelangrijk: wat ga je aandoen?
"Ik heb vijf verschillende looks voor het hele weekend. Dat moet je hier wel, zeker als blogger. Mensen (vooral vrouwen) zijn van maanden tevoren bezig met het uitzoeken van de perfecte looks.  Ik heb pas drie weken geleden beslist om te gaan, dus het moest snel gaan! Gelukkig werk ik hier voor mijn blog samen met enkele showrooms en merken die me aan mooie festivaloutfits hielpen. Deze look was mijn favoriet, een nude sheer dress, stoere flatform boots, een fringe bucket bag en véél glitter en body jewels!"

Ultieme beautytip voor in de woestijn?
"Veel water drinken! Het is hier echt ongelooflijk warm (35-40 graden) en dus heel belangrijk om je lichaam goed te hydrateren. Zo behoudt je huid ook zijn glow. Ik kan ook niet zonder mijn make-up setting spray met SPF 50! Zalig gewoon, zo bescherm je je huid zonder je make-up te verpesten."

Favoriete festivaldrankje?
"De desert mule! Een Coachella-versie van de moscow mule, één van mijn favoriete cocktails."

2/

roos vandekerckhove coachella fashion blogger outfit

Favoriete accessoire?
"Glitter en body jewels! Die maken elke eenvoudige look festivalproof, ik voelde me een echte 'desert princess'."

Doe je ook feestjes buiten het festivalterrein?
"Het tweede weekend zijn er zo goed als geen parties buiten het festival zelf. Ik was uitgenodigd voor de Revolve party tijden het eerste weekend, dus volgend jaar zorg ik er zeker voor dat we tickets hebben voor weekend 1!"

Welke celeb hoop je tegen het lijf te lopen?
"Chiara Ferragni! Ik kijk enorm naar haar op, zij was een van de eerste grote bloggers en heeft het echt gemaakt. Ik hou van haar meisjesachtige maar toch rock-n'-roll attitude!"

Vraag je dan om een selfie?
"Zeker weten!"

www.rosescloud.com