Kim Peers schittert in modefilm Bruno Pieters

Gepubliceerd op 17 maart 2017 door Marjolijn Vanslembrouck
Kim Peers schittert in modefilm Bruno Pieters

Het Gentse creatieve bureau DIFT maakte voor Pieters' modelabel Honest by. een modefilm met model Kim Peers in de hoofdrol. Een korte autorit door Brussel, waarin ze over een bijzondere ontmoeting vertelt.

In New York spendeerde het Amerikaanse model jaren geleden een dag met een Amerikaanse soldaat, een ontmoeting die ze nooit vergeten is. In 'The soldier who found Jesus' wordt ze door de straten van Brussel gevoerd en vertelt ze over zijn fanatiek geloof. Is er een link met wat hij tijdens de oorlog in Irak meemaakte ? Is het een vlucht om vreselijke beelden te verdrukken?

Kim Peers, model, Bruno Pieters, ontwerper, Honest by, Dift, modefilm

Peers draagt kleren uit de nieuwste collectie van Honest by., het eerlijke en transparante modelabel van Bruno Pieters. Het uniseks denimjasje is gepimpt met verschillende emblemen die in house genaaid werden en past volledig in de coole streetstyle van de nieuwe sportcollectie.

Kim Peers, model, Bruno Pieters, ontwerper, Honest by, Dift, modefilm

Regisseur van de film is Bruggeling Jochen Decostere, initiatiefnemers zijn Yves Drieghe en Bert Pieters, duo achter het creatief bureau DIFT, dat bij het grotere publiek vooral bekend is van WATT, het project waarbij ze tijdelijk een leegstaand kantoorgebouw in Gent inpalmden. De film zal de komende maanden op diverse plaatsen te zien zijn en is het begin van een reeks.

honestby.com, dift.be