5 Nederlandse vloggers die je moet volgen

Geüpdatet op 24 februari 2017 door ELLE België
5 Nederlandse vloggers die je moet volgen

Welke vloggers zijn het volgen waard? 

Je eigen reality show? Daar heb je vandaag de dag geen gelekt seksfilmpje of bekende familie meer voor nodig. Een camera en Youtube-kanaal zijn al voldoende om duizenden mensen een kijkje te gunnen in je leven. Vloggers of 'video bloggers' filmen hun dagelijkse doen en laten voor al hun volgers. Net als een tv-zender kan je op Youtube naar hun kanaal gaan en alle filmpjes gratis bekijken. Benieuwd naar het Youtube-talent van onze noorderburen? Ontdek dan hier onze favorieten!

1/

Monica Geuze

vloggers

Kanaal: Monica Geuze

Abonnees: 289 000

Frequentie: dagelijks

Monica Geuze, ex van drank-en-drugs-rapper Lil' Kleine en sinds kort de vriendin van voetballer en hottie Lars Veldwijk, begon een tweetal jaar geleden te vloggen.  Momenteel is ze uitgegroeid tot ware vlogsensatie met een kleine 300 000 abonnees. Samen met haar vriendinnen beleeft ze dagelijks de gekste dingen. Wil je een kijkje nemen in het jetsetleven van de Amsterdamse of wil je gewoon een beetje geilen op Lars Veldwijk? Alle redenen zijn goed om Monica Geuze te volgen!

2/

Jamie Li

leukste vloggers nederland

Kanaal: Jamie Li

Abonnees: 13 800

Frequentie: wekelijks op maandag

You gotta love de prettig gestoorde Jamie Li! De Amsterdamse mama van twee schattige kids was al een succesvol blogster voor ze een jaar geleden begon te vloggen. Haar grappige uitspraken en crazy dance moves zullen je luidop doen lachen. Het is niet altijd rozengeur en maneschijn bij Jamie Li. Maar dat maakt haar net zo leuk want de herkenbare situaties zorgen vaak voor hilarische 'funny-cause-it's-true-momentjes'.

3/

Anna Nooshin

vloggers leukste nederland anna nooshin

Kanaal: Anna Nooshin

Abonnees: 124 600

Frequentie: wekelijks

Succesvol NSMBL-blogster Anna Nooshin laat wekelijks zien hoe ze haar dromen aan een snel tempo najaagt. Inmiddels heeft ze twee boeken, een eigen zwemcollectie bij Hunkemöller en verscheen ze ook al op het grote scherm als jurylid voor Holland's next Topmodel en als deelneemster van Expeditie Robinson. Feestjes, reisjes, beauty- en fashion tips? Je vindt het allemaal op Anna Nooshins kanaal!

4/

Laura Ponticorvo

vloggers Nederland leukste laura ponticorvo

Kanaal: Laura Ponticorvo

Abonnees: 123 450

Frequentie: maandag, donderdag en zaterdag

In 2011 leerde Nederland de goedlachse Laura Ponticorvo kennen dankzij haar deelname aan X Factor. Ondanks ze de wedstrijd niet won, was haar carrière wel gelanceerd. Intussen deed ze mee aan 'Sterren Dansen op het Ijs' en is ze succesvol vlogster. Ze neemt je mee naar de leukste feestjes en geeft je hier en daar een beautytip.

5/

Mascha Feoktistova

vloggers nederland leukste mascha

Kanaal: Vloggloss

Abonnees: 251 960

Frequentie: dagelijks

Mascha Feoktistova baande haar weg door de bloggerswereld met haar succesvolle website Beautygloss. Een tijdlang combineerde ze het bloggen en vloggen maar enkele maanden geleden besloot Mascha om zich volledig te focussen op haar Youtube-kanaal. Ze stopte met haar blog en momenteel is ze full-time vlogger. Dagelijks post ze een filmpje over haar persoonlijke leven en daarin houdt ze niets verborgen voor haar kijkers. Van zwangerschapstesten tot haar verloving tot lipinjecties, ze filmt het allemaal!

LEES OOK: 5 modevloggers die je moet volgen

LEES OOK: 6 beautyvloggers die je moet volgen

Editor: Jolien Meulders