5 modevloggers die je moet volgen

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door ELLE België
5 modevloggers die je moet volgen

modevloggers collage2

Beautyvloggers zoals Tanya Burr en Michelle Phan zijn de koninginnen van het internet (klik hier voor zes toppers die je zeker moet volgen), maar ook modeliefhebbers kunnen op YouTube terecht voor tonnen inspiratie. Dit zijn vijf mode-YouTubers die je niet mag missen. 

1/

1. The Line Up

TheLineUp

Maya Nilsen en Julia Dang zijn de piepjonge makers van The Line Up. Ze zijn nog maar net 18 jaar, maar het Zweedse duo heeft al bijna 200.000 abonnees vergaard met hun edgy Scandinavische stijl. Ze posten vooral lookbooks, korte filmpjes waar ze elks een aantal outfits origineel stylen en dan poseren voor de camera.

Ook hun instagrams zijn de moeite: klik hier voor Julia en hier voor Maya.

Zeker kijken: "Summer Date Lookbook"

2/

2. To the 9s

Tothe9s

Ze zitten nog maar sinds 2013 op Youtube, maar Cassie Masangkay en Ricci Pamintuan hebben al meer dan 135.000 abonnees op hun teller staan. De twee studentes uit Vancouver met Filipijnse roots hebben een minimal en monochrome stijl, en hun filmpjes zijn alleen al om hun montageskills de moeite waard om te kijken.

Volg Cassie en Ricci meteen ook op instagram. Voor nog meer inspiratie check je hun hashtag #wearetothe9s, waar hun volgers outfits in dezelfde stijl posten.

Zeker kijken: "Spring Sporty Lookbook 2015"

3/

3. Arielle Cristiana

Arielle Cristiana

Hou je van luxe-accessoires? Dan is het kanaal van Arielle Cristiana helemaal iets voor jou. De in Miami wonende cool girl met indrukkende collectie designer goodies maakt vooral hauls, get ready with me's, en styling filmpjes. Voor een gedetailleerde en doodeerlijke Céline of Chanel review hoef je niet verder te zoeken. Ze heeft zo'n 20.000 abonnees en op haar website verkoopt ze een vijftiental van haar eigen ontwerpjes.

Check zeker ook haar instagram.

Zeker zien: "MINI HAUL! Céline, Saint Laurent, etc..."

https://www.youtube.com/watch?v=8VidS_63-qM

4/

4. Sunbeam Jess

SunbeamJess

Het lijkt alsof het altijd Londen Fashion Week is in het leven van Jessie. Haar outfits zijn gedurfd en origineel, en een leuke mix van designer en lowbudget. De Londense Jessie studeert momenteel Engelse literatuur aan de universiteit van Edinburgh, en maakt tussendoor lookbooks en filmpjes waar ze haar recente aankopen showt. Haar kanaal telt zo'n 235.000 abonnees.

Neem een kijkje op haar instagram.

Zeker zien: "Topshop Spring Denim Lookbook"

5/

5. The Persian Babe

The Persian Babe

Barbara Rossi is half Italiaans en half Iraans, woont in Engeland, en is net afgestudeerd als apotheker. Ze is een echte beautyfanaat, maar het zijn vooral haar lookbooks en filmpjes waar ze honderduit babbelt over haar nieuwe aankopen die altijd naar meer smaken. Haar stijl gaat van stoer, monochroom en androgeen (als ze bijvoorbeeld naar de les gaat) naar überglamoureus (als ze uitgaat), dus voor elk wat wils. Haar kanaal heeft meer dan 265.000 abonnees.

Volg haar ook op instagram.

Zeker zien: "Outfit of the day ft. my sister"

(Stagiaire Astrid Van Wambeke)