10 redenen om de modespecial in huis te halen

Gepubliceerd op 16 februari 2017 door Tine
10 redenen om de modespecial in huis te halen

De prille middagzon motiveert je om je loopschoenen van onder het stof te halen (en je winterlijf terug in shape te krijgen), de kakelverse catwalklooks inspireren je om je kleerkast uit te mesten (en plaats te maken voor iets nieuws) en de good vibes dagen je uit om luidkeels Shiny Happy People mee te brullen (ook als is het een ongelooflijk k*tnummer volgens collega M.) En by the way: het is niet meer donker als je om zes uur ‘s avonds in de file staat! Smile, de lente is in zicht (net zoals de nieuwe ELLE België die vanaf nu in de winkel ligt).

COVERSTORY. Covermodel van deze maand is de ravissante Rosie Huntington-Whiteley die bekent dat ze haar modellenlichaam niet cadeau kreeg, maar wél het resultaat is van urenlang zwoegen en zweten in de gym. Twee dagen na het ter perse gaan van dit nummer ging een selfie van haar beginnende baby bump viraal en maakte ze bekend dat ze samen met haar twintig jaar oudere verloofde Jason Stratham een eerste kindje verwacht. Een dikke proficiat, Rosie. Dit heugelijke nieuws brengt ons naadloos bij het…

Grote moeder-dochter interview met de hoogzwangere Marie Vinck (al jarenlang samen met ‘Callboy’ Stef Aerts) en Hilde Van Mieghem. Een duogesprek over de nieuwe film 'Sprakeloos' (naar het boek van Tom Lanoye), het (nakende) moederschap en hun hechte band.

Backstage bij Dries Van Noten: van de line-up over de final fitting tot de laatste retouches: het leven zoals het is achter de coulissen van het Parijse modetheater.

Shiny happy people: ELLE trakteert je op een overdosis positiviteit en happiness met de uplifting playlist (de grens tussen goed en fout is soms heel dun, maar oh zo fun), de antiverzuringstips van Amelié O., de grote en kleine geluksmomenten van inspirerende Vlamingen en de geluksrecepten van Sergio Herman, Sandra Bekkari, Sofie Dumont en Pascale Naessens.

De mode kleurt buiten de lijntjes en de catwalk is een grote speeltuin voor dolgedraaide designers. Van blauwe hondjes tot eenhoorns in regenboogtinten: zotter dan dit wordt het nieuwe modeseizoen niet. Of toch?

MODESHOOT: dollen in de bollen van het Atomium. Een next level verkleedpartij voor BFF’s only.

BEAUTY. De catwalklooks in close-up: van eighties eyes tot nineties wet look. Deze trends wil je niét missen!

Let’s get physical: dit zijn nieuwste work-out trends, de leukste sporty looks en onze meest motiverende peptalk. Hup, naar de gym! (Maar trek eerst een spurtje naar de krantenwinkel)