Jessica Hart is het gezicht van de nieuwe Triumph Collectie

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door ELLE België
Jessica Hart is het gezicht van de nieuwe Triumph Collectie

Triumph gaat een nieuwe creatieve richting uit en Australisch model Jessica Hart, mét kenmerkend spleetje tussen de tanden, is er het perfecte gezicht van! 

‘Find The One For Every You’ is de titel van de zomercollectie, die verwijst naar de veelzijdigheid van lingerie. Voor elk aspect van het drukke vrouwelijke leven biedt Triumph de geschikte ondersteuning: voor de sportvrouw, de zakenvrouw, de moeder, de verleidster, …

triumph lingerie jessica hart

Voor de lens van de legendarische modefotograaf Rankin, kruipt Jessica Hart in de rol van al deze verschillende vrouwen: “Het is een coole nieuwe look en ik ben super enthousiast om hier deel van uit te maken - en om deze speelse kant van Triumph te laten zien. Het label begrijpt dat vrouwen elke dag zoveel rollen spelen - we zijn fascinerende schepsels! Een groot deel van echt jezelf zijn, ligt bij het comfortabel voelen. De ene dag ben ik op zoek naar een nonchalante look en de andere dag wil ik me sexy en sterk voelen. De uitzonderlijke pasvorm en comfort van Triumphs lingerie laat je zijn wie je wilt zijn en dat is iets waar ik heel erg van hou.”

triumph lingerie jessica hart

Ontdek hier de rest van de collectie: