Secret Beauté: het chic & shock schoonheidscentrum

Geüpdatet op 3 januari 2017 door ELLE België
Secret Beauté: het chic & shock schoonheidscentrum

Op zoek naar een efficiënte beauty center? SECRET BEAUTY wacht!

Vale teint, panda-ogen, ontsierende haartjes en slappe dijen? In het gloednieuw, fris en zen schoonheidscentrum SECRET BEAUTÉ, dat vlakbij de Brugmannwijk is gelegen, weten ze hoe dit aan te pakken. Je stapt er dan ook als herboren buiten!

Fanny Hué kan terugblikken op 15 jaar ervaring in de schoonheidssector. Zij specialiseerde zich in definitief ontharen, endermologie, elektrolyse, permanente make-up, het verjongen van de huid door middel van radiofrequenties en de specifieke verzorging met lichtimpulsen. Deze jongedame, die zich door een team professionals laat omringen, werkt voor al haar klanten een gepersonaliseerde verzorging uit. Een unieke aanpak waarvoor zij een beroep doet op AHAVA-producten die hun natuurlijke ingrediënten uit de Dode Zee halen.

secret-beaute-produits

Hun unieke kwaliteiten om de celhernieuwing te stimuleren, zijn ideaal voor de problemen van een gevoelige huid alsook voor alle andere huidtypes. Het lijkt soms wel een mirakel. Verder is er ook de Spa: een ruimte voor ontspanning, pakkingen en scrubs. Verwenning troef voor lichaam en geest.

Voor 10 uur en na 18 uur uitsluitend volgens afspraak / T +32 (0)2 346 68 96
Rue Vanderkindere 323, 1180 Bruxelles

fanny.secretbeaute@gmail.com
www.secretbeaute.net