SHOPPING. Acht agenda’s voor 2014

Geüpdatet op 17 december 2020 door Ingeborg Deleye
SHOPPING. Acht agenda’s voor 2014

agenda-covers

 

Geeks hebben de klassieke agenda al lang naar hun smartphone geëxtrapoleerd, al blijft een stijlvol exemplaar een must voor wie bij een papieren exemplaar blijft zweren. Het perfecte eindejaarscadeau of pure zelfverwennerij: acht schoolvoorbeelden voor 2014 op een rij.

 

1/
1 De agenda's van het Britse luxelabel Smythson benaderen de perfectie qua design én qua lay-out (al moet je er dan ook wel een fikse duit voor over hebben)
Vanaf € 45 tot € 235 via smythson.com

agenda1

 

2/
2 Een klassieker onder journalisten en zij die hardnekkig bij een papieren exemplaar blijven zweren. Verkrijgbaar in klassiek zwart of rood, al heeft Moleskine ook snoepkleurtjes als zuurstokroze of limoengroen in de aanbieding.
€ 14,90 via moleskine.com

agenda2

 

3 Ook de agenda's van Filofax zijn zo'n klassieker: niet goedkoop, maar je kunt de stevige lederen hoes jaarlijks hervullen.
Van € 89 tot € 149 via filofax.be

agenda3

3/
4 Voor budgetvriendelijke exemplaartjes met bloemen of andere vrolijke prints moet je bij Hema zijn.
€ 6,50 via hema.be

agenda4

5 Voor de verzamelaars heeft Moleskine een aantal 'limited edition'-collecties in huis. Er is deze Minnie Mouse, maar er zijn ook reeksen van Star Wars, Peanuts of Le Petit Prince.
€ 22,90 via moleskine.com

agenda5

6 De Duitse uitgeverij Taschen heeft een patent op agenda's met sprekende foto's. Dit exemplaar met werk van de Franse fotograaf Robert Doisneau is onze favoriet, al zijn ook de edities van Escher, Dalì of Gaudì echte pareltjes.
€ 12,99 via taschen.com

agenda6

6/
7 Klein, fijn maar oerdegelijk: deze zwarte agenda van Brepols.
€ 15,95 via debijenkorf.nl

agenda7

8 Het perfecte eindejaarscadeau voor fashionista's: het jaar doorspekt met ontwerpers van overal ter wereld.
€ 12,99 via taschen.com

agenda8