Zo draag je dit najaar de slip dress

Gepubliceerd op 12 september 2018 door Maxine Detaellenaere
Zo draag je dit najaar de slip dress

De slip dress is een absolute must have die je deze zomer waarschijnlijk met de regelmaat van de klok uit je kast hebt gehaald. Ook wanneer de herfst nadert kan je je favoriete item nog aantrekken. Maar hoe draag je dit ragfijne jurkje nu wanneer de temperaturen zakken?

Combineer je slip dress met een wollige oversized trui

Niets mooier dan spelen met verschillende materialen, zacht en stug, glanzend en mat, effen of met textuur. Draag daarom je favoriete wintertrui op je glanzende, zijden jurk. Tip: maak een statement met een slipdress en pull in dezelfde kleurtint.

Draag er een lange trenchcoat op

De trenchcoat is onze go to jas tijdens de herfst en staat prachtig bij een slip dress. Kies voor een exemplaar dat net iets langer is dan je jurk voor het mooiste effect

Of kies voor een leren jasje voor een stoere rock 'n' roll vibe

Hou je meer van badass, dan staat een leren perfecto of een vest in mouton retourné super bij je zijden jurkje.

Draag een t-shirt of rolkraagje onder je jurk

Is het zo koud dat je een extra laagje textiel kan gebruiken, combineer je slip dress dan met een eenvoudige, witte t-shirt of een truitje met rolkraag.

Maak je outfit af met leuke enkellaarsjes of sexy dijlaarzen

Is je slip dress nogal kort van stof of heeft ie een hoge split (of heb je het echt wel heel koud), opteer dan voor laarzen tot over je knie. Maar ook coole enkellaarsjes staan fantastisch onder dit jaren-negentigjurkje.

Wil je zelf ook wel een slip dress (of drie) aan je najaarsgarderobe toevoegen? Shop dan deze prachtexemplaren:

Zin in nog meer modenieuws? Lees dan welke herfsttrend een investering waard is en hoe je je zomerkleren doordraagt tijdens de herfst.