Cadeautip: Sensocare hairstyler van Braun

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door Laure Vandendaele
Cadeautip: Sensocare hairstyler van Braun

SensoCare

Langharige vrouwen, opgelet! Deze Satin Hair 7 SensoCare van Braun wil je graag onder de kerstboom vinden. Mooi, stijl haar zonder je lokken op lange termijn te beschadigen? Het kan! ELLE.be deed de test.

Kopzorgen

Voor heel wat vrouwen is een stijltang een onmisbaar maar noodzakelijk kwaad. Niet minder dan 33% gebruikt het toestel vier keer per week, 77% haalt de tang één keer per week boven. Ja, de haren liggen voor even mooi in de plooi maar raken uiteindelijk extra beschadigd door de hitte (meer dan 200°C) die met zo'n strijksessie gepaard gaat. Lang en beschadigd haar, niet meteen een ideale basis voor een glamoureus feestkapsel.

Analyse this

Hoogtijd om kennis te maken met de Satin Hair 7 SensoCare van Braun. Een hele mondvol, al is het toestel zelf heel eenvoudig in gebruik. De technologie achter deze stijltang mag dan wel heel erg 'advanced' zijn, dummies zoals wij konden meteen (en zonder het lezen van de handleiding) aan de slag. De SensoCare beschermt, en dit in tegenstelling tot ander stijltangen, het haar tegen te veel hitte door zelf de gepaste temperatuur te zoeken. Twee ingebouwde sensoren analyseren de gezondheid van elke stukje haar en passen de temperatuur meteen aan.

Braun SensoCare - 99,99 €
Braun SensoCare - 99,99 €

Gepersonaliseerde styling

Voor je met de SensoCare aan de slag gaat, vraagt het toestel je een persoonlijk profiel aan te maken. Nadat je de lengte en dikte van je haar hebt ingegeven, weet het toestel meteen met welk type haardoos het te maken heeft. Glijd je met de juiste snelheid door haar en heeft je haar de juiste vochtigheid, wordt je door het toestel beloond met een vrolijke 'smiley'. Ga je te snel of te traag, krijg je negatieve feedback. Op deze manier leer je snel hoe je zelf het best je haar aanpakt.

Stijl vs. krullen

Golvend haar krijg je in een paar bewegingen stijl en stijl tover je in no time om tot een bos glamoureuze krullen.

https://www.youtube.com/watch?v=u_8Bje7bt9Q#t=24

De nieuwe Braun SensoCare is nu verkrijgbaar bij elektrozaken. Adviesprijs 99,99 euro.