De beauty musthaves die je niet mag missen

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door ELLE België
De beauty musthaves die je niet mag missen

Deze zomer gaan we op zoek naar nieuwe producten om jezelf eens lekker in de watten te leggen! Van gezichtscrème tot badschuim, wij willen ze allemaal in onze beauty-case!

BELLEBULLE

Isabelle Roux werd geboren in Frankrijk, studeerde wetenschappen en woont nu al enkele jaren bij ons. In 2013 besliste ze om BelleBulle te lanceren: haar eigen merk van biologische, authentieke, gezonde en efficiënte verzorgingsproducten voor de meest gevoelige huidtypes.

bellebulle-1

Alle producten worden in een Brussels lab samengesteld op basis van natuurlijke stoffen uit de biologische landbouw. Het gamma breidde zich door de jaren heen uit zonder toegevingen te doen en beroept zich op de weldoende eigenschappen van moeder natuur: zepen volgens de koude verzepingsmethode voor elk huidtype, gels voor bad en douche, hydraterende verzorging voor aangezicht, lippen en haar, deodorants.

U zult versteld staan hoe deze zachte ‘bubbels’ met hun goddelijke delicate geuren zich prettig voelen bij uw nieuwe schoonheidsroutine. Bovendien is ook het prijskaartje leuk, wat toch ook altijd mooi is meegenomen.

Open maandag tot zaterdag van 10 tot 18.30 uur / T +32 (0)2 503 05 30

www.bellebulle.be

1/

LA ROSE DES SABLES

Het gebeurt wel vaker dat alle aandacht naar het gelaat gaat en de rest van het lichaam met één enkele crème tevreden moet zijn.

rose-de-ssbalex-3

Het gloednieuwe merk La Rose des Sables, dat begin 2016 op de markt kwam, wil daar wat aan doen. Het betreft een uniek verzorgingsgamma dat zich exclusief toespitst op de jeugdigheid en de schoonheid van het lichaam en op zijn welzijn. Elke van de 8 ultraperformante producten, die hun actieve stoffen uit de marine, minerale en plantaardige wereld halen, laveert tussen subtiliteit en mysterie en heeft als opdracht om de huid mooier te maken door in te werken op zijn tonus en stevigheid, en door gifstoffen af te voeren.

Isotonisch Molène® bronwater, fucus bruine algen, zeevenkel, azorella, roos Bora-Bora-zand, stoffen afkomstig uit de biologische landbouw… de actieve en natuurlijke componenten verbinden zich tot een miraculeuze cocktail die uw lichaam al snel niet meer zal kunnen missen. Aarzel niet langer en schenk het de rituelen die het verdient!

Te koop in het Institut La Rose des Sables,
Darwinstraat 3, 1190 Brussel en via de website

www.larose-dessables.com

2/

WHC-NUTROGENICS

Het jonge Belgische merk WHC, gespecialiseerd in hoogkwalitatieve omega-3-supplementen, groeide in twee jaar tijd uit tot een referentie. Verschillende Amerikaanse consumentenlabs verkozen het label tot nummer één en ook actrice Gwyneth Paltrow is fan.

nutrogenics-1

Ongetwijfeld zal ook de nieuwste creatie van WHC hoge ogen gooien: O’Hisa is immers een uitgekiend complex dat de gezondheid van haar en huid ondersteunt. Een fantastische aanvulling dus voor wie in de drukte van het leven niet altijd aan evenwichtig eten toekomt. Uniek: O’Hisa biedt een heel zuivere én krachtige mix van natuurlijke ingrediënten. Zo bevat het 100% plantaardig hyaluronzuur, een extract van de Indische kinoboom, een speciaal meloenextract en duindoornbesolie. O’Hisa levert een schat van nutriënten: de bètacaroteen uit duindoornbesolie helpt als provitamine A de huid zacht en soepel te houden, terwijl extra biotine en zink bijdragen tot het behoud van een dichte, volle haardos. Mooi.

nutrogenics-2

Verkrijgbaar in de apotheek of via www.ohisa.eu / T +32 (0)78 48 03 25

www.nutrogenics.eu
www.ohisa.eu