Dit is de populairste verlovingsring op Pinterest

Geüpdatet op 17 januari 2019 door Laure Vandendaele
Dit is de populairste verlovingsring op Pinterest

Deze verlovingsring zouden ijverige Pinners het liefst van al rond hun vinger zien.

Als er één plek is waar je je fantasie de vrije loop kan laten, dan is het Pinterest wel. Je stelt er - zonder budgettaire beperkingen - je droominterieur samen, vult je imaginaire inloopkast met het mooiste wat de nieuwe collecties je te bieden hebben en bekijkt er plaatjes van reisbestemmingen waar je wegens gebrek aan vakantiedagen niet meteen raakt. Verder is je digitale prikbord dé plek bij uitstek om je trouwerij - of je nu al gevraagd bent of niet - tot in de kleinste details voor te bereiden.

Welke jurk trek je op de mooiste dag van je leven aan? (de meest populaire Pinterest trouwjurk vind je trouwens hier) Hoe zit het met de uitnodigingen? Maar nog belangrijker: welke ring wil je om je vinger geschoven zien?

LEES OOK: 18 weetjes over diamanten

Als we het internationaal publiek van Pinners mogen geloven, valt de keuze op onderstaand model dat met meer dan 77.000 pins het favorietenlijstje aanvoert. Het ringetje in kwestie is er eentje van Raymond Lee en kost je verloofde zo'n slordige 7000 euro. Voor dat bedrag krijg je een 18karaats witgouden ring met een flinke briljant (1,3 C) geflankeerd door twee diamantjes. Kan dit juweeltje van een juweeltje ook jou bekoren?

verlovingsringpinterest
Bron: Pinterest

LEES OOK: Diamanten voor Dummies DEEL I en DEEL II