Topmodel Hanne Gaby Odiele trouwt met dj

Geüpdatet op 2 augustus 2016 door ELLE België
Topmodel Hanne Gaby Odiele trouwt met djInstagram: ELLE Taiwan

Vlaams topmodel Hanne Gaby Odiele stapte afgelopen weekend in het huwelijksbootje met de Amerikaanse dj John Swiatek. De Kortrijkse gaf haar jawoord in een jurk van de hand van Alexander Wang en koos voor een wel heel sprookjesachtig accessoire.

Hanne Gaby Odiele droeg tijdens haar modellencarrière al de meest waanzinnige kleren maar de outfit die ze het afgelopen weekend aantrok is ongetwijfeld de meest bijzondere. Zo koos het 28-jarige model voor De Mooiste Dag Van Haar Leven niet voor de traditionele witte jurk maar voor een wit topje (blote buik!) en wijde pofbroek met daarover een jurk in kant, een creatie van Alexander Wang. De ontwerper werkte de outfit af met een cape met kap in zijde, waardoor Hanne als een eigenzinnig Roodkapje naar het altaar - of beter de houten tipi - wandelde. Later op de avond droeg de bruid een lange jurk in zijde met lange lintjes aan de schouderbandjes.

Een beetje regen kon de pret niet bederven en de gasten deelden via sociale media heel wat mooie plaatjes van dé modellentrouwerij van het jaar. Proficiat!

Definition of true soulmates

Een video die is geplaatst door Alex Wang (@alexwangny) op

LOVE YOU #HANNEANDJOHN ❤️

Een foto die is geplaatst door Bekim Trenova (@bekimtrenova) op

She is a married woman now! ❤️ @hannegabysees #hanneandjohn

Een foto die is geplaatst door Mina Cvetkovic (@how_about_mina) op