Publireportage: WEKENLANG EEN GLADDE HUID MET PHILIPS LUMEA

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door ELLE België
Publireportage: WEKENLANG EEN GLADDE HUID MET PHILIPS LUMEA
Philips

WEKENLANG EEN GLADDE HUID MET PHILIPS LUMEA

Stel je voor: elke dag een zijdezachte huid, nooit meer scheren en dat zonder enige moeite. Dat zouden we allemaal wel willen, toich?
Het kan met de Philips Lumea. Dankzij dit draadloos ontharingssysteem met lichtflitstechnologie kan je je moeiteloos, veilig en zonder pijn ontharen. Het beste? Het kan gewoon bij je thuis!

Niet minder dan 82% van de huidige Lumea gebruiksters is al overtuigd en wil niet meer terug naar haar oude ontharingsmethode.*

HOE WERKT HET?

Philips Lumea werkt op basis van de Intense Pulsed Light (IPL) technologie, een op licht gebaseerde technologie die voorkomt dat de haartjes teruggroeien. Dit ontharingssysteem geeft zachte lichtpulsen af op de haarwortel, waardoor deze in een rustfase komen. Haartjes vallen daarna op een natuurlijke wijze uit en komen nadien niet terug. Zeg maar dag tegen stoppeltjes en ingegroeide haartjes! Ideaal dus!

ELKE DAG EEN ZIJDEZACHTE HUID

Van oksels, benen, bikinilijn tot je gezicht, je behandelt het gehele lichaam in één keer en nog eens supersnel op de kop toe. Zo heb je in amper 15 minuten al beide onderbenen behandeld en oksels duren maar 1 minuut. Na vier tot vijf behandelingen zie je al een verschil. Voor een langdurig superglad resultaat moet je de behandeling met Lumea eens in de zes tot acht weken herhalen. Nadien ben je helemaal klaar voor de zomer! En wat extra fijn is: Lumea is draadloos en werkt zonder gels, dus is overal en makkelijk te gebruiken.
Ontdek Lumea nu zelf. Krijg 100 euro terugbetaald op het aankoopbedrag. Ga voor meer informatie over het product en de actie, naar www.philips.be/lumea
*Gebaseerd op 1280 Philips Lumea-gebruiksters in West-Europa (Metrixlab 2010).