Jarenlang mysterie onthuld: zo ziet Marlèneke er echt uit!

Gepubliceerd op 24 mei 2016 door Isabelle
Jarenlang mysterie onthuld: zo ziet Marlèneke er echt uit!

Eén van de grootste mysteries uit de Belgische TV-geschiedenis kende gisteren eindelijk een ontknoping. Marlèneke, de vrouw die Samson en Gert jarenlang telefonisch terroriseerde, heeft een gezicht gekregen! 

Marlèneke die gevallen was, Marlèneke die op ballet zat, Marlèneke die maar niet kon kiezen tussen Gertje en Jean-Louis Michel, Marlèneke die haar veters niet kon strikken en Marlèneke die doorheen de telefoon heel wat kusjes eiste: de naam van Vlaanderens meest anonieme deerne is door de jaren heen héél vaak gevallen, maar op een portret van Gertjes TV-lief moesten we heel lang wachten. Tot gisteren, toen Gert Verhulst samen met Kiekeboe tekenaar Kreo te gast was op de Q-music ochtendshow Dauwe en Vancoillie. Kreo schetste er het beruchte Marlèneke zoals Gert zich haar jarenlang heeft ingebeeld. Het resultaat? Je ontdekt het hier:

 

Meer Samson & Gert fun facts? Ontdek hier waarom die verrekte bel het maar niet doet en waarom Studio 100 in volle nineties problemen kreeg met de Rijkswacht...