Fashion news: wat je vandaag moet weten

Gepubliceerd op 4 november 2013 door Isabelle
Fashion news: wat je vandaag moet weten

fashion newsLady Gaga is opnieuw single, de zusjes Cruz ontwerpen opnieuw voor Loewe en Carla Bruni is opnieuw een superster. Over supersterren gesproken: JayZ bezegeld zijn status met een nieuw parfum.

The Cruz collectie, Penelope en Monica Cruz’ handtassenlijn voor Loewe, ligt in de rekken. De Spaanse zusjes ontwierpen voor de tweede maal een reeks accessoires voor het label. Deze keer wordt hun ontwerp The Cruz in drie maten en tal van verschillende kleuren aangeboden. Uiteraard staan de actrices zelf model voor hun recentse samenwerking. Eerder kropen ze ook al achter de tekentafel voor Mango en het Japanse Samantha Thavasa.

Ondanks felle kritiek zet JayZ zijn samenwerking met Barneys gewoon verder, sterker nog: de rapper maakt van de gelegenheid gebruik om zijn allereerste parfum te lanceren. ‘Gold’ is vanaf eind november –eerst bij Barneys, vervolgens in de rest van de wereld- verkrijgbaar. Het geurtje is naar eigen zeggen, weinig verrassend, “ultra luxueus en geïnspireerd door een icoon”. Bescheidenheid, het zit de sterren niet in de genen…

Carla Bruni is helemaal terug. De voormalige presidentsvrouw prijkt deze maand op de cover van de Franse Elle in het gezelschap van haar zus Valeria Bruni-Tedeschi. Beide dames praten er honderduit over hun jeugd, hun jobs en het moederschap. Sappige roddels over hun liefdesleven of de volgende zet van Sarko zitten er helaas niet bij.

Het lijkt erop dat Lady Gaga voortaan weer als vrijgezel door het leven gaat. Haar vriend Taylor Kinney zou haar –én haar bizarre alter ego’s- nu definitief de deur hebben gewezen. Niet dat we de breuk aanmoedigen, maar toch kunnen we begrip opbrengen voor de acteur. De man moest zijn vriendin dag en nacht in de vreemdste outfits zien rondhuppelen, terwijl ze in haar nieuwste song aan elke man laat weten dat hij “wat hij maar wil” met haar lichaam mag doen. Trop is te veel, zelfs in Hollywoodtermen.