En vandaag droeg Lady Gaga…kleenex

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door Ingeborg Deleye
En vandaag droeg Lady Gaga…kleenexBeeld: isopix

[caption id="attachment_10725" align="aligncenter" width="600"]Beeld: isopix Beeld: isopix[/caption]

Lady Gaga weet dat een dame met stijl zich voor elke gelegenheid aangepast moet weten aan te kleden. Daarom trok ze voor een kort bezoek aan de Berlijnse Muur - een serieus te nemen, nationaal monument - een jurk aan uit papieren zakdoeken. 

Vrijdag verscheen Lady Gaga al in het openbaar met god mag weten wat voor hoed (zie foto één) op haar hoofd, zaterdag verliet ze haar hotel in Berlijn in een witte jurk die haar tepels én vleeskleurige string helaas niet aan de verbeelding overliet. Het geheel werd afgewerkt met een pluizige blonde pruik, witte make-up én witte verf op haar handen en voeten. Perfect voor een Halloween-feestje, zou je denken, ware het niet dat Gaga de hysterische-wijvenoutfit uitkoos voor een vrij formeel bezoek aan de Berlijnse Muur.

lady gaga in berlin
lady gaga im transparenten kleid in berlin


lady gaga arrives at london heathrow

lady gaga arrives at london heathrow

Gaga stapte voor de gelegenheid ook blootsvoets, alsof ze de restanten van de Muur eens op haar eentje zou beklimmen - in de Armadillo's van McQueen gaat dat natuurlijk iets minder gemakkelijk.  Als je Lady Gaga heet, is het elke dag Halloween. En dat is - we proberen genuanceerd te blijven - na zeshonderd soortgelijke verschijningen op de meest ongepaste momenten zelfs bijna niet eens meer om mee te lachen.

Beelden: Isopix - Bron: The Cut