Zalando opent pop-up store

Gepubliceerd op 24 oktober 2013 door Laure Vandendaele
Zalando opent pop-up store

ZalandoPopUpAntwerpen

Schreeuw jullie keeltjes maar schor, liefste fashionista's. Want volgende maand opent Zalando de deuren van een tijdelijke, niet virtuele, winkel in Brussel. Aaaaaaaaaaahhhhhhhh!

Zalando gaat (even) offline. Op 22 en 23 november opent de grote online retailer een pop-up store in Brussel. Hiermee wil het Duitse bedrijf klanten de mogelijkheid bieden de collecties van dichtbij te ontdekken, aan te raken en te passen. Ook klanten die nog niet helemaal mee zijn met het online shopping verhaal kunnen dat weekend, net op tijd voor de feesten, met behulp van het personeel hun eerste online bestelling plaatsen.

De winkel met huiselijke sfeer zal helemaal in teken staan van de nakende feestdagen. In de rekken hangen dan ook heel wat jurken en feestoutfits uit de najaarscollectie. Ook accessoires, schoenen, geschenken en deco-spullen kunnen voor één keer meteen het niet-virtuele winkelmandje in. Wie twijfelt over een bepaalde jurk, kan steeds een beroep doen op modeadvies van de styliste. Nog één ding: gillen is niet toegestaan.

Zalando Pop-Up Store - 22 en 23 november 2013 - 11:00 - 18:00
Leon Lepagestraat 2, 1000 Brussel
www.zalando.be