Sublimist: je huid, pixel-perfect

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door ELLE België
Sublimist: je huid, pixel-perfect

Laetitia Casta
De winter nadert met rasse schreden. Meer dan ooit heeft je huid behoefte aan een stralende teint, hydratatie en een schoonheidsverzorging. Lezeressen van 20 tot 35 jaar testten dagelijks een gamma van nieuwe verzorgingsproducten die de kwaliteit van de huid zichtbaar verbeteren: Sublimist van L’Oréal Paris. Een ritueel van vier producten die elkaar aanvullen. Voor deze nieuwe generatie vrouwen is het duidelijk: ze kunnen niet meer zonder.
Een goddelijke huid, zelfs zonder make-up
De huid van je gezicht is de spiegel van je levensritme (stress, vermoeidheid...) en kan dus onvolkomenheden vertonen: rode vlekjes, verwijde poriën of oneffen korrels. Wat vrouwen willen, is meer dan alleen maar hydratatie: ze willen perfectie tot op de pixel. Daarom heeft L’Oréal Paris een nieuw gamma in het leven geroepen: Sublimist.
Het geheim achter de Sublimist-technologie?
Twee ingrediënten met de kracht om je huid mooi te maken: LR2412 en Perline-P. Deze werken in diepte om de huidkwaliteit te optimaliseren. Je poriën worden nauwer, rode vlekken worden uitgevlakt, je teint wordt egaal en stralend.
98% van de lezeressen is tevreden
Na het testen van sublimist van L’Oréal Paris zegt de overgrote meerderheid van de lezeressen die aan het onderzoek deelnamen dat ze hun gebruikelijke dagverzorgingsproducten willen vervangen door dit nieuwe toverproduct, dat een vaste plaats krijgt in hun toilettas.
Meer dan 8 vrouwen op 10 raden Sublimist van L’Oréal Paris aan hun vriendinnen aan!
>Ook lezen: Sublimist: gebruiksaanwijzing vooreen perfecte huid en Laetitia Casta, het gezicht van de nieuwe verzorging Sublimist.

Sublimist pixel-perfect