WEBCRUSH: De Bijenkorf.be

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door Laure Vandendaele
WEBCRUSH: De Bijenkorf.be

DE BIJENKORF FILIPPA K 1

Het Nederlandse instituut De Bijenkorf maakte onlangs de overstap naar ons land. Niet in de vorm van een statig luxewarenhuis, wel als gigantische webshop. Begin dat winkelmandje al maar vol te laden, bezige bijtjes!

De fervente online shopper, man of vrouw, kan zich vanaf nu helemaal uitleven in de Belgische webshop van De Bijenkorf. De online gigant beschikt over een gigantisch aanbod goodies, van designerkleren (Burberry, Diane von Fürstenberg, Acne Studios, Kenzo, Marc by Marc Jacobs!) voor haar tot een maatpak voor hem en coole outfits voor kinderen. Ook beautyliefhebbers komen aan hun trekken in de uitgebreide cosmetica-afdeling en wie wat leuks voor in huis zoekt, klikt zich maar beter snel een baan doorheen de 'Wonen & Vrije Tijd' afdeling. Kan je niet wachten om die eerste kerstbal in huis te halen? Vandaag voor 21:00 besteld, is morgen geleverd.

Om de komst naar België te vieren, stuurt De Bijenkorf alle bestellingen kosteloos op. Wie ook de rest van het jaar zonder verzendingskosten wil bestellen, kan dat door eenmalig 9,95 euro in de Shopping Plus Service te investeren.

www.debijenkorf.be