Fashion news: wat je vandaag moet weten

Gepubliceerd op 18 oktober 2013 door Isabelle
Fashion news: wat je vandaag moet weten

fashion newsEen vliegtuig met een snor, een reality ster met herwonnen zelfvertrouwen, een Venus voor champagne: kleurrijk nieuws vandaag. Verder maakt Katy Perry bekend dat ze het nieuwe gezicht van CoverGirl is. Minder leuk nieuws: de familie Missoni ontkent dat de lichamen van de noodlottige Vittorio en zijn vrienden gevonden zijn.

Harige toestanden bij Brussels Airlines, waar een volledig vliegtuig in het kader van Movember een snor kreeg aangemeten. Op die manier kan de boodschap van de campagne, meer bewustwording en geldinzameling voor het onderzoek naar kanker, wereldwijd voet aan grond krijgen. De vliegtuigmaatschappij heeft nog kleinere acties in petto, zoals een grote Shave Down op 1 november, waarbij passagiers op een scheerbeurt worden getrakteerd voor ze het vliegtuig op stappen.

Kim Kardashian is terug, inclusief selfies en weinig flatterende outfits. De ster hield zich in de maanden na haar bevalling opvallen afzijdig en postte nauwelijks foto’s op haar ondertussen beruchte instagram. Die tijden zijn voorbij, dat bewijst een nogal opmerkelijke post waarop ze laat zien wat er van haar zwangerschapskilo’s overblijft in een badpak dat menig stylist zou doen huiveren. Welcome back, Kim!

Jeff Koons doet het met Dom Pérignon. De artiest, bekend om zijn balloon art, ontwierp een kunstwerk voor het champagnelabel. ‘Balloon Venus’ belichaamt met veel ronde vormen de Dom Pérignon Rosé Vintage 2003 en bevat ook een fles van de drank: het beeldje is eigenlijk een kist waar precies één fles in past. Koons bracht het kunstwerk in 600 edities uit, te koop vanaf 15.000 euro.

Katy Perry is het nieuwe gezicht van CoverGirl. Dat maakte de zangeres bekend via Twitter. CoverGirl staat bekend om een jonge, natuurlijke look, wat niet meteen rijmt met Perry’s uitzinnige beauty experimenten. Toch zijn we er zeker van dat de Roar zangeres er au nature look stralend uitziet, een eerste campagnebeeld bevestigt dat vermoeden. De campagne wordt in 2014 gelanceerd.

De Missoni familie ontkent dat het lichaam van de vermiste Vittorio Missoni is geborgen. Gisterenochtend verkondigden verschillende media dat de stoffelijke resten van de inzittenden van het rampvliegtuig eindelijk zijn gevonden, maar dat blijkt nu verkeerd te zijn. De familie zegt geen enkele officiële bevestiging daarover te hebben gekregen. Het is ondertussen bijna een jaar geleden dat de ondernemer met zijn vriendin en enkele vrienden verdween voor de kust van Venezuela.