Interview: hoe sla je Stromae aan de haak?

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door Isabelle
Interview: hoe sla je Stromae aan de haak?

stromaeCollectieve slag van de molen op de redactie, waar ieder luidop droomt van een toekomst met Stromae. Wat zijn de liefdesgeheimen van onze nieuwe crush? Een groupie interview.

Je bent voor velen de perfecte man, nooit zin om dat imago van ideale schoonzoon te doorbreken?
Dat zal moeilijk gaan, ik ben gewoon geen bad boy. Nooit geweest en als ik het ooit word, zal ik er meteen spijt van hebben. Agressie is niets voor mij, maar pas op: ik heb wél een rebelse kant als het op bepaalde, misschien triviale, onderwerpen aankomt. Een voorbeeld: cellulitis. Ik vind dat het beeld van de vrouw in de media vervormd is en wil meer cellulitis zien! Ik rebelleer tegen bepaalde standaarden.

Over standaarden gesproken, wat is jouw type vrouw dan?
Ik heb niet echt één type. Vroeger was ik ervan overtuigd dat ik mijn tegenpool moest daten, omdat extremen elkaar aantrekken. Ondertussen heb ik begrepen dat ik beter bij iemand ben die op mij lijkt. Het is niet noodzakelijk te clashen, het is zoveel gezonder om in balans met iemand te leven. Ik word wel graag verrast. Denk je te weten wie of wat perfect voor jou is? Big mistake!

Je spreekt eerder pessimistisch over liefde. Waarom geloof je er niet (meer) in?
Ik ben niet pessimistisch, eerder melancholisch. Ik dacht vroeger dat alles perfect was aan de liefde, dat is het niet. Fouten maken, ruziën: ook dat hoort erbij en ook dat maakt liefde mooi.

Herinner je je eerste liefde?
Aurélie, in de kleuterklas…

En weet zij het nog? Heeft ze je niet proberen contacteren via Facebook?
Ik heb geen eigen Facebook account, maar heb haar in het zesde leerjaar opnieuw gezien in mijn straat. Ik zat op de roze fiets van mijn zus… wat een afgang!

Ooit een blauwtje gelopen?
Ontdek het vervolg in ons volledige interview (vòl bekentenissen!) in het novembernummer, vanaf vandaag te koop.