Fashion news: wat je vandaag moet weten

Gepubliceerd op 11 oktober 2013 door Isabelle
Fashion news: wat je vandaag moet weten

fashion newsHet is zo goed als zeker dat Nicolas Ghesquière Louis Vuittons nieuwe creatief directeur is. Amazon.com lanceert een luxe beauty webshop, het nieuwste Bridget Jones boek is uit, Nicky Hilton lanceert een stijlgids en Rita Ora doet het met Rimmel.

We hebben een wilde nacht achter de rug, althans als het op online speculaties aankomt. Volgens tal van online magazines, New York Magazine op kop, is Nicolas Ghesquière nu officieel de nieuwe designer van Louis Vuitton. Op WWD ontkende een nerveuze woordvoerder vanmorgen dan weer dat een beslissing is genomen. Hoe dan ook, zowat iedereen gaat ervan uit dat de voormalige Balenciaga ontwerper de opvolger van Marc Jacobs wordt. Het is slechts een kwestie van tijd voor dat ook bevestigd wordt door het modehuis. Benieuwd wat Ghesquière voor het label in petto heeft.

Amazon.com waagt zich aan luxe, sinds enkele dagen beschikt de online shopping gigant over de Luxury Beauty Store. De site biedt 24 upscale beautymerken aan waaronder Burberry, L’Occitane en Deborah Lipmann.  Een evolutie voor Amazon, die het tot nu toe erg low key hield. “Bij onze shoppers heerst al langere tijd de vraag naar meer luxeproducten, wij proberen die tegemoet te komen met deze nieuwe webshop. Dit is hopelijk maar een eerste stap naar een luxueuzer aanbod op Amazon,” verklaarde een woordvoerster aan WWD.

Rita Ora en Rimmel brengen samen een collectie op de markt. Dat –en de eerste beelden- maakte de zangeres bekend via haar Instagram account. Sterproduct van de collectie is de potloodachtige lippenstift –Ora mag met haar signature rode lippen als een experte op dat vlak worden beschouwd. Vanaf februari 2014 in de rekken.

Wie dacht dat de Hiltons officieel passé waren, heeft het goed mis. Deze week lanceerde Paris een nieuwe single, terwijl zus Nicky een stijlgids uitbrengt. Het boek geeft naar eigen zeggen stijltips voor elk seizoen, gepeperd met persoonlijke anekdotes. Verwacht je ook aan oude foto’s van de beroemde familie, kwestie van het geheel een “plakboek gevoel” te geven. Stijltips van de Hiltons: benieuwd of het de Alexa Chungs van deze wereld nerveus maakt...

Ze is terug! Vandaag komt het nieuwste Bridget Jones boek Mad About The Boy uit, al begint het deze keer minder rooskleurig: Bridget is een vijftiger met twee kinderen en haar grote liefde Mr. Darcy is overleden… Een schok voor fans over de hele wereld. Auteur Helen Fielding verdedigt haar keuze echter door te stellen dat niemand, ook Bridget niet, zomaar op een sprookje wordt getrakteerd. We zijn er tegelijk zeker van dat Bridget, ondanks het moeilijke thema, ook deze keer weer op de lachspieren zal werken. Ontdek hieronder een exclusieve preview, voorgelezen door de auteur zelf.