Top tien best geklede tienersterren

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door Isabelle
Top tien best geklede tienersterren

tienersterrenWaar is de tijd dat Emma Watson in een gordijn van haar moeder de rode loper betrad? Enkele weken geleden vond Teen Vogue's Young Hollywood Party plaats in Los Angeles en opnieuw liet het jongere grut zien uit welk stijlvol hout tieners anno 2013 zijn gesneden. In onze verdediging: zij hebben Gossip Girl, terwijl wij het in onze tienerjaren met Friends en Dawson's Creek moesten doen... Hoe dan ook, dit zijn de tien best geklede tienersterren van het moment:

1/

1 en 2: Dakota en Elle Fanning

1Naam: Dakota Fanning en Elle Fanning

Leeftijd: 19 en 15 jaar

Waarom: Onmogelijk te zeggen wie van de zusjes de beste stijl heeft. Dat ze helemaal bovenaan de lijst horen, weten we wel zeker. Lievelingetjes van Rodarte, maar ook bij Marc Jacobs en Ellie Saab kind aan huis: de nieuwe Olsen Twins zijn opgestaan.

32

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2/

3. Chloe Moretz

Chloe Moretz

Leeftijd: 16 jaar

Waarom: Is BFF met Blake Lively en mag naar eigen zeggen naar hartenlust rondshoppen in diens dressing. Dat valt eraan te zien, droomjurkje van Chanel: check!

3/
4. Kiernan Shipka

kiernan shipka

Leeftijd: 14 jaar

Waarom: Kiernan werd bekend dankzij haar rol in Mad Men, een serie die wereldwijd wordt bejubeld om de knappe vintage stijl van haar personages. Een  look die jonge Kiernan ondertussen als geen ander onder de knie heeft.

4/
5. Hailee Steinfeld

Hailee SteinfeldLeeftijd: 17 jaar

Waarom: Ze liet zich in True Gritt niet intimideren door Matt Damon noch Jeff Bridges en draait momenteel een remake van Romeo and Juliet naast hartenbreker Douglas Booth. Zoiets onbenulligs als een rode loper maakt haar heus niet bang.

5/

6. Zoey Deutch

Zoey DeutchLeeftijd: 18 jaar

Waarom: Zoey moest en zou dankzij haar hoofdrol in Beautiful Creatures de nieuwe Bella Swan worden. De film heeft bij ons geen fantastische indruk nagelaten, Zoeys looks wel.

6/

7. Maia Mitchell

Maia MitchellLeeftijd: 19 jaar

Waarom: Wij hadden eerlijk gezegd nooit van deze actrice gehoord. Sinds we deze look onder ogen kregen, zijn we vastbesloten haar naam nooit meer te vergeten.

7/

8. Zendaya Coleman

Zendaya Coleman Disney SterretjeLeeftijd: 17 jaar

Waarom: Het nieuwste sterretje uit de Disneystal heeft alles in huis om in Selena Gomez stijlvolle voetsporen te treden. Zolang ze van drank, drugs en ondergoedloze feestjes wegblijft natuurlijk.

8/

9. Kendall en Kylie Jenner

KendallLeeftijd: 18 en 16 jaar

Waarom: Omdat ze nooit om de media-aandacht hebben gevraagd, ze waren amper kleuters toen de realityreeks rond hun familie begon. Omdat ze ondanks het voorbeeld van een zus als Kim Kardashian toch redelijk braaf gekleed gaan. Omdat ze hun best doen om hun eigen stijl te vinden: een gedeelde negende plaats voor de jongste telgen van de Kardashian/Jenner clan.

9/

10. Emma Watson

Emma

Emam WatsonOmdat ze onze absolute topfavoriet blijft, ook al verscheen ze in haar begindagen als mini Peter Pan... Of misschien zelfs daarom: Emma heeft duidelijk van haar zorgeloze jeugd genoten en daar horen foute looks bij.