fashion news: wat je vandaag moet weten

Gepubliceerd op 8 oktober 2013 door Isabelle
fashion news: wat je vandaag moet weten

fashion news

Londen swingt op de tonen van Gucci's Zwarte Weduwe, Marc Jacobs is weer vrijgezel en de scheidingsadvocate van Angelina Jolie klapt uit de biecht. Mary-Kate en Ashley Olsen breiden hun mode-imperium uit, terwijl Andrej Pejic het als acteur probeert.

Londen is een musical rijker. Geen groot nieuws voor de hoofdstad der musicals, zij het dat het nieuwe stuk Mrs. Gucci draait rond de pas vrijgelaten Patrizia Reggiani. Zij liet haar ontrouwe echtgenoot Maurizio Gucci in 1995 vermoorden door een huurmoordenaar. Onlangs kwam ze wegens goed gedrag vrij na een periode van 18 jaar achter de tralies. De musical rond de zogenaamde Zwarte Weduwe gaat dit weekend in première, wij verwachten ons aan dramatisch Italiaans operagezang…

Nieuwe uitbreiding voor het mode-imperium van de Olsen Twins. De zussen kochten onlangs een aandeel in het online retailbedrijf Beachmint. Dat laatste telt een zestal lijnen, waaronder het door de Olsens opgerichte StyleMint. Mary-Kate en Ashley krijgen daarmee zowel creatieve als strategische inbreng in het bedrijf. Amper 27 lentes jong en nu al aan het hoofd van een indrukwekkende business: de zussen zijn ook al eigenaar van The Row, Elisabeth and James en Olsenboye.

Marc Jacobs had vorige week niet één, maar twee breuken te verwerken. De ontwerper verliet tegelijk met Louis ook zijn vriend Harry Louis. Dat heeft die laatste op een nogal dramatische manier gemeld op Instagram. Met de voormalige pornoster had Jacobs weliswaar een minder lange historie, de relatie duurde net iets langer dan een jaar. Hoe dan ook, de twee gaan in vriendschap uit elkaar: “Hij is zo’n mooie en  fantastische persoon, maar de drukke wekschema’s en afstand tussen ons werd te onrealistisch.  We houden heel veel van elkaar en namen deze beslissing samen!!” Dixit het opschrift bij de Instagram foto waarop het koppel letterlijk gebroken oogt.

Paniek in Hollywood, waar scheidingsadvocate Laura Wasser een boekje open doet over haar beroemde klanten. Kim Kardashian, Ashton Kutcher, Angelina Jolie en Britney Spears zijn maar een paar van de sterren die de vrouw vroegen hun scheidingsperikelen te regelen. In “It doesn’t have to be that Way: How to divorce without destroying your Family or Bankrupting yourself’ geeft de advocate scheidingtips, geïllustreerd met juicy anekdotes over haar jaren tussen de sterren. Klik hier voor die sappige roddels. http://www.amazon.com/Doesnt-Have-That-Way-Bankrupting/dp/1250029783

Nieuwe carrièrezet voor Andrej Pejic: het model probeert het als acteur. Hij versierde een rolletje als broer van Dracula in Turkse soapreeks: niet meteen het grote Hollywoodwerk, maar er is een begin aan alles. Wat de job zoal inhoudt? Paardrijden, valpartijen en tal van passages in het ziekenhuis, als we de Instagram van Pejic mogen geloven toch. Ziet er in elk geval pure fun uit.