Beyoncé kopieert Miley Cyrus’ VMA latex ondergoed

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door Isabelle
Beyoncé kopieert Miley Cyrus’ VMA latex ondergoed

nude ondergoedAls iemand tijdens Miley Cyrus’ felbesproken VMA optreden reden tot slikken had, was dat Beyoncé wel. Terwijl de rest van de wereld de wenkbrauwen fronste voor het (te) hete optreden van de tienerster, moest Queen B lijdzaam toezien hoe een jongere concurrente met hààr idee ging lopen.

Ook Beyoncé blijkt niet vies te zijn van nude latex ondergoed. In haar gloednieuwe kalender –want ja, je afspraken voor 2014 noteer je vanaf nu in een Beyoncé-centrische maandkalender, voor 10,60€ te koop op de website van de zangeres- poseert ze  uitdagend met exact dezelfde lingerie als haar collega. Twerken is niet meer van haar leeftijd, dus besloot ze haar jaloersmakende, glimmende booty voor de gelegenheid ondeugend uit een deuropening te laten piepen.

Vreemd fenomeen: puriteins Amerika is nu al dol op de sexy foto, terwijl Miley Cyrus en haar setje genadeloos werden afgekraakt. Toegegeven, de context is niet dezelfde, maar toch… Benieuwd wat de kalender nog allemaal in petto heeft. Misschien heeft Beyoncé zich voor februari 2014 wel een Lady Gaga vleesjurk aangemeten, een glimmende Britney jumpsuit voor maart en een nektapijtje à la Rihanna voor april?