3 x voormalige tienersterretjes die hun relatie op de klippen zagen lopen

Gepubliceerd op 29 september 2013 door Christin Ho
3 x voormalige tienersterretjes die hun relatie op de klippen zagen lopen

tienerkoppel2

Miley Cyrus zag onlangs haar verloving met Liam Hemsworth op de klippen lopen door haar wangedrag de afgelopen maanden. Ook andere voormalige tienersterretjes hadden het de voorbije jaren niet gemakkelijk. Miljoenen dollars verdienen was niet genoeg, ze wilden constant de show stelen op een negatieve manier: naaktfoto's trekken, drugs- en alcoholverslavingen en hun lief bedriegen. Dom als je weet dat de paparazzi altijd in de buurt vertoeft om ze te betrappen. Wij sommen de meest frappante ex-koppeltjes op!

1/

tienerkoppel

1 Selena Gomez en Justin Bieber
Bieber vroeg Selena al twee keer ten huwelijk waarop ze duidelijk 'njet' antwoordde. Vervolgens tweette hij ongeneerd een backstage foto van hem met het bevallige model Barbara Palvin tijdens de Victoria's Secret show in december 2012. Miss Gomez op haar beurt retweette de foto van Justin, waardoor het gerucht werd verspreid dat Jelena over and out was. Maar Justin zou Justin niet zijn als hij niet constant in de kijker zou willen lopen: paparazzi aanvallen in Londen, betrapt worden op het smoren van wiet en... afgelopen zomer onuitgenodigd het verjaardagsfeestje van de 21-jarige Selena binnenvallen met een roos in handen. Gomez vergaf hem zijn kinderachtig gedrag en verliet haar feestje samen met Bieber. Status nu: Who cares?

2/

tienerkoppel1

2 Vanessa Hudgens en Zac Efron
High School Musical was voorbij en dus ook Vanessa Hudgens' en Zac Efrons lovey-dovey-gedoe. Nadat ze hun relatie hadden bevestigd in 2006 volgde een jaar later de eerste naaktfoto's van de 18-jarige Hudgens. Zoals het hoort bleef Efron zijn vriendin steunen. Maar in 2009, doken nieuwe naaktfoto's op van het voormalige Disney sterretje. In december 2010 werd geconfirmeerd dat hun wegen scheiden. Sindsdien probeert Hudgens de filmindustrie te overtuigen dat ze klaar is voor 'serieuze' rollen o.m. als tiener die er geen probleem mee heeft om met James Franco en Ashley Benson een expliciete scène op te nemen in Spring Breakers. Haar ex zit in een quarter midlifecrisis en kampte de afgelopen twee jaar met een drugsverslaving. Misschien dat een tripje naar Disneyland ze gelukkiger zal maken?

3/

tienerkoppel2

3 Miley Cyrus en Liam Hemsworth
Ook Miley Cyrus leerde haar ex kennen op de set. Tijdens het filmen van The Last Song in 2009 viel zij voor de charmes van The Hunger Games ster. Na twee tijdelijke breuken kondigde het koppel in juni 2012 dat ze verloofd waren. Zij was 19 en hij 22, voor Hollywoodstandaarden is dit zelfs vrij jong. En toen liep het mis. Sindsdien maakt Miley Cyrus het te bont, alsof ze elke dag haar puberale tienerjaren wil inhalen. Hij vluchtte naar zijn thuisland Australië en zij scheerde haar onschuldige lokken af en ging voortaan door het leven als Punky Miley. Haar choquerende optreden tijdens de VMA's - ze twerkte tegen de veel oudere zanger Robin Thicke - was de druppel voor Liam. In september kondigden ze hun breuk aan.